Κόντρα Δένδια – Αυγενάκη μέσω twittter για τις δηλώσεις κατά Άδωνι

0
583

Παρά τις διαβεβαιώσεις τόσο του Μοσχάτου όσο και της πλευράς Δένδια, πως κανένα θέμα δεν υπήρξε με τις δηλώσεις του δεύτερου που “κάρφωναν” τους σαμαρικούς, αντιπαράθεση μέσω twitter ξέσπασε μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.


Αφορμή στάθηκε δήλωση του κ.Αυγενάκη στα Παραπολιτικά FM. “Η δήλωση Δένδια ήταν ατυχής. Δε θα σταθούμε σε αυτό καθώς ο ίδιος φαίνεται πως ανασκεύασε. Ο καθένας που έχει θέση ευθύνης πρέπει να φέρεται αναλόγως. Είμαστε όλοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρέπει να υπάρχει ενότητα”, είπε ο γραμματέας της ΝΔ.

Η φράση “ατυχής δήλωση” ενόχλησε το Νίκο Δένδια, ο οποίος έγραψε στο twitter: “Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη.”

Ο γραμματέας της ΝΔ θέλησε άμεσα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, παραδεχόμενος ότι η δήλωση του ήταν ατυχής και δηλώνοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

“Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με τον Νικο Δένδια με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος”, απάντησε μέσω twitter, κάνοντας mention τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Με τη σειρά του ο κ.Δένδιας έδειξε ότι θεωρεί το ζήτημα λήξαν, κατεβάζοντας το αρχικό του σχόλιο και γράφοντας: “Η δήλωση του γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη με καλύπτει απόλυτα. Έχουμε δώσει και έχουμε να δώσουμε πολλούς αγώνες μαζί για τον τόπο και την Νέα Δημοκρατία.”

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Δένδιας είχε δηλώσει πως “η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα, όχι γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς” και είχε προσθέσει με νόημα: “Εμείς δεν είμαστε αυτό το πράγμα. Ούτε με τον παρόντα αρχηγό ούτε διαχρονικά ήμασταν αυτό το πράγμα”.

Η δε αναφορά του στον κίνδυνο η ΝΔ να πάρει 18% εάν επικρατήσουν οι εθνικιστές και λαϊκιστές ήταν μία ακόμη σχεδόν ευθεία βολή κατά των σαμαρικών και του κ.Γεωργιάδη.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αίσθηση και προφανώς ενόχληση στους σαμαρικούς.

Το Μοσχάτο διά της εκπροσώπου Μαρίας Σπυράκη θέλησε να κλείσει το θέμα, ανησυχώντας μην ανοίξει εσωκομματική αντιπαράθεση. “:“Είναι σαφές ότι η ΝΔ στην υπόθεση της συζήτησης της συμφωνίας των Πρεσπών πήγε συντεταγμένη με στέρεη επιχειρηματολογία και ψήφισε κατά και αυτό το μήνυμα είναι καθαρό. Επαναφέρω τα όσα είπε ο κ.Μητσοτάκης σε εκείνη τη συζήτηση, είναι ο πρόεδρος της ΝΔ και πίσω από την άποψη του στοιχήθηκε η ΝΔ και σε σχέση με το μείζον αυτό θέμα και συνολικά. Άλλη συζήτηση δεν είναι ώρα να κάνουμε”, δήλωσε η κ.Σπυράκη.

Πάντως τα βέλη του κ.Δένδια δεν είχαν στόχο τον κ.Μητσοτάκη και ούτε τα εξέλαβαν έτσι στο Μοσχάτο, όπως έλεγαν στη συνέχεια γαλάζιες πηγές: Εξάλλου ο κ.Δένδιας, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ, διαχώρισε απολύτως τν κ.Μητσοτάκη από την ακροδεξιά και από τα στελέχη τα οποία αφορούσαν οι αιχμές του.

news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ