Έχει υπάρξει χειρότερος του Αυγενάκη; (Poll)

0
69

Μέσα σε δέκα μήνες θητείας, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει αποδείξει ότι δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Είναι, όμως, ο πλέον ακατάλληλος; 

Λευτέρης Αυγενάκης. Ο άνθρωπος που δεν σταματάει να εκπλήσσει, δεν σταματάει να εξελίσσεται. Κι αν στη φύση του Homo simerous είναι να βελτιώνεται καθημερινά, στη δική του καθημερινότητα είναι να δίνει όλο και χειρότερη έξωθεν μαρτυρία. Τουλάχιστον, προς το ευρύ κοινό καθότι ενδεχομένως να υπάρχει και μερίδα κόσμου που να είναι ευχαριστημένοι με το έργο του.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού δέχεται κατ’ εξακολούθηση τα πυρά από παντού, με την πολύ πετυχημένη τοποθέτηση του Ιουλίου Συναδινού να έρχεται να προστεθεί σε όλες τις προηγούμενες. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε, έστω και τώρα, τη δυνατότητα να διαχωρίσει τον εαυτό του από τις πρακτικές της «Μαφίας», ωστόσο όχι μόνο προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα με ένα tweet και 39 ολόκληρες λέξεις αλλά εντέλει εκτέθηκε και με το ίδιο το περιεχόμενο του τιτιβίσματος.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει δέκα μήνες που ορκίστηκε και ο Λευτέρης Αυγενάκης μοιάζει με μια μόνιμη παραφωνία. Συνεπώς, μέσα από τα δύο γκάλοπ που ακολουθούν καλείστε να ψηφίσετε τι πιστεύετε και στα σχόλια να αναφέρετε και παραδείγματα που σας έρχονται στη μνήμη.

Θυμάστε χειρότερο Υφυπουργό αθλητισμού από τον Λευτέρη Αυγενάκη;

Choices

Ναι, έχουν υπάρξει χειρότεροι

Όχι, ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή

Θυμάστε χειρότερο πρωτοκλασάτο στέλεχος κυβέρνησης από τον Λευτέρη Αυγενάκη;

Choices

Ναι. Ας μην το παρακάνουμε, έχουν δει πολλά χειρότερα τα μάτια μας.

Όχι. Κατάφερε να ξεπεράσει και τους χειρότερους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ