ΕΡΤ: Το ‘τηλεοπτικό έπος’ του Κώστα Ζούλα! Έδωσε εκπομπή στην Κάτια Ζυγούλη! ‘Τρέμει’ το CNN!

0
210

Οι γκάφες, οι αστοχίες και οι λανθασμένες επιλογές του Προέδρου της ΕΡΤ Κώστα Ζούλα είναι τελικά ανεξάντλητες! Μετά το φιάσκο που έπαθε με την Όλγα Τρέμη, οδηγώντας την ΕΡΤ σε ένα πλήρες ναυάγιο, για το οποίο υπεύθυνος είναι μόνο ο ίδιος, αφού συνέλαβε προσωπικά την ιδέα και υλοποίησε ο ίδιος, από την αρχή μέχρι το τέλος την παραγωγή της εκπομπής, τώρα επανέρχεται… δριμύτερος!

Του κατέβηκε μια ιδέα και οργάνωσε μια καινούργια εκπομπή, που ξεκινάει μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία έχει προκαλέσει… ‘πανικό’ στα ιδιωτικά κανάλια και ‘τρέμουλο’ στο CNN!

Αλλά,… για να αφήσουμε τα αστεία και να σοβαρευτούμε: Με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, που εισπράττει ανεξάντλητα η κρατική ΕΡΤ ο νυν Πρόεδρός της πειραματίζεται με πρόχειρο και επιπόλαιο τρόπο, κάνοντας μπάχαλο το πρόγραμμα και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις, ‘ψαρεύοντας’ από δεξιά και αριστερά τυχάρπαστα ονόματα, μήπως και δεί τις τηλεθεάσεις να ανεβαίνουν, που για την ώρα βρίσκονται στα τάρταρα.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Ζούλας είναι ιδιαίτερα αγχωμένος και προβληματισμένος, γιατί η άθλια εικόνα της ΕΡΤ και οι δικές του γκάφες και αστοχίες, έχουν προκαλέσει πολύ αρνητικά σχόλια στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού, όπου πολλαπλασιάζονται οι παράγοντες που λένε απλά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «Με τον Ζούλα την πατήσαμε στην ΕΡΤ, γιατί ο άνθρωπος δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά!».

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο νυν Πρόεδρος της ΕΡΤ αποφάσισε να αναζητήσει το δικό του ‘τηλεοπτικό έπος’ στη νέα εκπομπή που ετοίμασε, με την σύζυγο του Σάκη Ρούβά Κάτια Ζυγούλη, που θα παρουσιάζει εκπομπή για την μόδα (με ιδιαίτερα υψηλή αμοιβή) στην Κρατική Τηλεόραση. Λες και αυτό μας έλειπε, λες και αυτό ζητούσαμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες από τη Δημόσια Τηλεόραση, μέσα στην πρωτόγνωρη κρίση που ζούμε με την πανδημία και τα δραματικά παρεπόμενά της στον χώρο της Ελληνικής Οικονομίας!

Τι να πεί κανείς και τι να γράψει άλλο, για την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του ανθρώπου ως Προέδρου της ΕΡΤ;

Μήπως έχουν δίκιο τα κυβερνητικά στελέχη, που συζητούν χαμηλόφωνα τον τελευταίο καιρό ότι οι μέρες του Ζούλα στην ΕΡΤ είναι μετρημένες;

Και για να μην αδικούμε: Ο άνθρωπος υπήρξε ένας συμπαθέστατος δημοσιογράφος με καλό γραπτό κείμενο, το οποίο, βεβαίως, σπανίως έφευγε από τα δημοσιογραφικά στερεότυπα.

Ωστόσο, μόλις μεταπήδησε στη θέση του Γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει στο έργο της αντιπολίτευσης, ασχέτως αν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν ήταν πάντοτε επιτυχές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις τελευταίες εκλογές πρότεινε να πολιτευτεί στον Βορ. Τομέα της Β’ Αθηνών. Από τις μετέπειτα εξελίξεις προκύπτει ότι κακώς δεν το αποφάσισε. Γιατί, με την τότε εύνοια του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ, θα είχε εκλεγεί και ταυτόχρονα η ΕΡΤ θα είχε γλιτώσει από το γενικότερο μπάχαλο που έχει δημιουργήσει κατά την θητεία του ως Πρόεδρος εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ