Παράνοια: Να εγκατασταθούν οι παράνομοι μετανάστες του Κρανιδίου σε σπίτια ζητάει δημοτική παράταξη του δήμου Αθηναίων

0
389

Είναι σαφές ότι οι ιδεοληψίες κάποιων αριστερών δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ακόμα κι αν η πραγματικότητα τις συντρίβει καθημερινά.

Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η αντιμετώπιση της υγειονομικής «βόμβας» που τοποθέτηση η κυβέρνηση στο Κρανίδι με τους παράνομους μετανάστες να αρρωσταίνουν κατά εκατοντάδες από κορωνοϊό και το ΚΕΕΡΦΑ του γνωστού Πέτρου Κωνσταντίνου, να ζητεί την μεταφορά τους… στα σπίτια των Ελλήνων!

Μάλιστα κατηγορεί την ελληνική Πολιτεία για «ρατσισμό» γιατί δεν προστάτεψε τους παράνομους μετανάστες στο Κρανίδι από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ:

«Μία νεαρή γυναίκα 39 ετών πέθανε σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι. Η δομή μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι οι πρόσφυγες είχαν πρόβλημα με την τροφή που τους παρείχε το κέτεριγκ.

Αυτές τις μέρες έτρωγαν όλοι μαζί σε τραπεζαρία στη δομή.

Λέγεται ότι στην δομή δούλευε άτομο που είχε βρεθεί θετικό στον ιό. Εύλογα λοιπόν ερωτηματικά μας απασχολούν. Είχε γίνει έλεγχος στους μετανάστες μετά την ανίχνευση του πρώτου περιστατικού; Είχε οριστεί ιατρική δομή που θα παρακολουθούσε τους πρόσφυγες; Είχαν ενημερωθεί οι ίδιοι ούτως ώστε να ζητήσουν βοήθεια στην περίπτωση που θα παρουσίαζαν συμπτώματα;

Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα ρατσιστικής αντιμετώπισης και εγκατάλειψης των προσφύγων στα στρατόπεδα αλλά και στις απομακρυσμένες δομές.

Οι πρόσφυγες εμποδίζονται από το να έχουν πρόσβαση σε σχολεία, μονάδες υγείας αλλά και νοσοκομεία. Αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που δίδονται στους πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αλλά και τα βήματα που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εμφανίζουν συμπτώματα.

Απαιτούμε την άμεση εκκένωση των στρατοπέδων και των απομακρυσμένων δομών, την ενημέρωση των προσφύγων και την άμεση εγκατάστασή τους σε σπίτια στον ιστών των πόλεων.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ