Ο Ζάεφ «φτύνει» την Ελλάδα μιλώντας ξεδιάντροπα μόνο για «Μακεδονία»

0
56

Η ψήφιση από την ελληνική Βουλή της συμφωνίας γνωστής ως «συμφωνία των Πρεσπών», αλλά ουσιαστικά της παραχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αφού στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης Σλάβοι και άλλοι λαοί του κρατιδίου γίνονται και επίσημα «Μακεδόνες», με ελληνική «βούλα» ήταν μια εθνική ήττα.

Μια ήττα η οποία δεν μπορεί πλέον ούτε να αναστραφεί ούτε να εξωραϊστεί. Στην Ελλάδα επικρατεί κατήφεια και εθνική ταπείνωση αλλά όχι και στα Σκόπια.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία μιλά για «Βόρεια Μακεδονία» ο Ζάεφ συνεχίζει να αυτόσυστήνεται ως «Μακεδών» ενώ τα αλλεπάλληλα μηνύματά του στο twitter πανηγυρίζει για την χώρα του τη «Μακεδονία».

Πολλά από αυτά θα μπορούσαν να προκαλέσουν και το γέλιο εάν η υπόθεση δεν ήταν τόσο σοβαρή.

Κυριότερα όμως δείχνει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την συμφωνία και την Ελλάδα φυσικά όπως ήταν και αναμενόμενο τηρώντας την γραμμή της «Μακεδονίας».

«Η Μακεδονία είναι μέρος του παγκόσμιου δημοκρατικού κόσμου. Οι επενδυτές ξέρουν τώρα ότι είμαστε μια σταθερή και ασφαλής χώρα. Δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Ελάτε: Είναι ώρα για την οικονομία», αναφωνεί με σκηνές από τις συναντήσεις του από το Νταβός.

Ενσωματωμένο βίντεο

Зоран Заев

@Zoran_Zaev

е дел од глобалниот демократски свет. Инвеститорите знаат дека сега сме стабилна и безбедна земја. Создаваме шанса за сите граѓани. Одиме напред, време е за економија!

193

11:11 π.μ. – 26 Ιαν 2019

224 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

«Συγχαρητήρια στον αγαπητό μου φίλο Νίμιτς.»

Σε άλλη «δακρύβρεχτη» ανάρτηση διανθισμένη με σφιχταγκαλιάσματα με τον… Matt γράφει: :

«Τα ειλκρινή μου συγχαρητήρια στον αγαπητό μου φίλο Μάθιου Νίμιτς, για τα πολλά χρόνια της αφοσίωσής του για την εξεύρεση μιας ειρηνικής και διαρκής λύσης. Η… #PrespaAgreement ας φέρει ειρήνη και ευημερία σε όλη την περιοχή.

Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου Matt.»

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Зоран Заев

@Zoran_Zaev

Sincere congratulations to our dear friend Matthew for the many years of dedication towards finding a peaceful and sustainable solution – The . Let it bring peace and prosperity to the whole region. Thank you dear Matt.

302

7:47 μ.μ. – 25 Ιαν 2019

112 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Φυσικά ο Ζάεφ δε θα μπορούσε να ξεχάσει τον ε φίλο Α.Τσίπρα. Σε μια άλλη σουρεάλ ανάρτηση γράφει:

«Συγχαρητήρια στον φίλο μου @tsipras_eu.(σ.σ. Εδώ μπορεί να ζηλέψει ο @Tsipras καθώς αγαπητό αποκάλεσε μόνο τον Matt). Μαζί με τους λαούς μας φτάσαμε σε μια ιστορική νίκη. Να μας ζήσει η #Prespa Agreement! Για αιώνια ειρήνη και ευημερία για τα Βαλκάνια και όλη την Ευρώπη»!

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Зоран Заев

@Zoran_Zaev

Честито мој пријателе @tsipras_eu, заедно со нашите народи испишавме историска победа. Нека е вечен Договорот од Преспа, нека се вечни мирот и прогресот на Балканот и во Европа.

927

3:38 μ.μ. – 25 Ιαν 2019

337 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Στις 25 Ιανουαρίου όταν η Βουλή ψήφιζε για το κρατίδιό του ο Ζάεφ από το Νταβός ευχαριστούσε πάλι ως «Μακεδόνας».

«Στο Νταβός είχα συνάντηση με τον Σλοβένο πρωθυπουργό (…) Τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη που δίνει στη Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

ΠΗΓΗ: pronews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ