Αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Σόρος, Ράμα, Βούτσιτς μιλάνε για την μοιρασιά των Βαλκανίων

0
62

Πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πλάνα αποκλειστικά μέσα από την κάμερα του pronews tv της συνάντησης Σόρος, Ράμα και Βούτσιτς στα τέλη Μαΐου στο Παρίσι όπου και αποφασίστηκε το μοίρασμα των Βαλκανίων

Έτσι μοιράζονται τα Βαλκάνια ερήμην των λαών τους καθώς όπως φαίνεται ο ρόλος του Τ.Σόρος σε ζητήματα όπως το Σκοπιανό και την ανταλλαγή εδαφών μεταξύ Κοσόβου και Σερβίας είναι καίριος.

Στις 28-29 Μαϊου στο Παρίσι συναντήθηκαν οι 3 άμεσα ενδιαφερόμενοι για την επικείμενη ανταλλαγή εδαφών μεταξύ Κοσόβου και Σερβίας, ο Αλβανός πρωθυπουργός Ε.Ράμα,

ο Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς και ο γνωστός «ενδιαφερόμενος» για όλα και αποκαλούμενος ως «επενδυτής» Τ.Σόρος στα πλαίσια του ECFR Annual Council Meeting ένα από τα βασικά φόρουμ στην Ευρώπη σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Για την ακρίβεια είναι το ευρωπαϊκό παρακλάδι του CFR που για όσους γνωρίζουν είναι μαζί με την Τριμερή Επιτροπή και την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ τα τρία βασικά Διευθυντήρια της παγκόσμιας πολιτιής

Το τονίζουμε, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δεν συνατιούνται για πολιτιστικά θέματα, ούτε καν οικονομικά

Κατά την διάρκειά του οι 3 άνδρες ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ και μίλησαν για πολύ «καυτά» ζητήματα.

Για την ακρίβεια ο Βούτσιτς σύρθηκε σε αυτή την συνάντηση από την ΕΕ η οποία θέλει να τελειώνει με το ζήτημα του Κοσόβου. Θέλει η ίδια η Σερβία να το αναγνωρίσει ώστε να ενταχθεί και αυτό σε ΕΕ και ΝΑΤΟ

(το προτιμάνε από το να ενωθεί με την Αλβανία κανείς δεν την θέλει «μεγάλη» τους αρκεί ως πειθήνιο φόβητρο)

Έπεται η αναταλλαγή εδαφών της βόρειας Μιτροβίτσα από το Κόσοβο και της Κοιλάδας του Πρέσεβο από την Σερβία.

Η Σερβία θέλει να ομογενοποιήσει την πληθυσμιακή της σύσταση και να σώσει τους Σέρβους της Μιτροβίτσα που υποφέρουν υπό την αλβανόφωνη διοίκηση με διώξεις που καταλήγουν ακόμα και σε θανατηφόρα περιστατικά.

Αξίζει να πουμε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα χρησιμοποιούσε τον Τ.Σόρος ως «ειδικό ελεγκτή» των καταστάσεων στα Βαλκάνια.

Δεν είναι τυχαία η απέχθεια που τρέφει ο Τ.Σόρος για το νυν Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ τον οποίο απεχθάνεται συνολικά το σύστημα Ομπαμα-Σόρος-Κλίντον

Ένα σύστημα που πρωθεί την Παγκοσμιοποίηση και επιθυμεί την «ρευστοποίηση» των συνόρων των κρατών και είναι φίλα προσκείμενη στην εντατικοποίηση των μεταναστευτικών ροών

ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να καταργηθούν έθνη και κράτη για να δημιουργηθεί εύκολα μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι όλος τυχαίως στους ομιλητές του φόρουμ ήταν και η Radmila Šekerinska η Σκοπιανή ΥΠΑΜ

Speakers:

Aleksander Vučić, President of Serbia

Edi Rama, Prime Minister of Albania

Radmila Šekerinska, Deputy Prime Minister and Minister of Defence of Macedonia

Michael Roth, Minister of State for Europe, Federal Republic of Germany

Moderator: Vessela Tcherneva, Deputy Director of Advocacy and Programmes at ECFR

Όπως βλέπεται όλοι συνδέονται. Ο δε Σόρος είναι «κολλητός» φίλος με τον Έντι Ράμα όπως και ο γιος του ο Αλεξ Σόρος.

Αρκεί κάποιος να δει την φωτογραφία από την συνάντηση των τριών στη Νέα Υόρκη την οποία είχε ανεβάσει στο Ίνσταγκραμ ο ίδιος ο Α.Σόρος λέγοντας μάλιστα ότι είναι πάντα «ευχαρίστηση» να συναντάει τον Αλβανό πρωθυπουργό.


Έτσι λοιπόν τον Σεπτέμβριο του 2017 σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της μυστηριώδους παραμονής του εννέα ημερών στη Νέα Υόρκη, ο Έντι Ράμα είχε κρυφη συνάντηση τον George Soros.

Την αποκάλυψη της συνάντησης την έκανε ο γιος Soros δημοσιεύοντας φωτογραφία στο κοινωνικό δίκτυο Instagram.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο George Soros αγκαλιά με τον Εντι Ραμα και τον AlexSoros. Και την ακολούθησε η παρακάτω λεζάντα :

“Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακός άντρας ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης.

Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό », γράφει ο Alexander Sorros.”

Έχει όμως και συνέχεια:

Όπως αναφέρει το βορειοηπεριώτικο Himara.gr η εγνωσμένου κύρους αμερικάνικη ιστοσελίδα Judicial Watch (Δικαστικό Παρατηρητήριο),

συγκέντρωσε 32 σελίδες με στοιχεία που τεκμηριώνουν πως η κυβέρνηση Ομπάμα έστειλε χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος,

ο οποίος με την σειρά του τα χρησιμοποίησε για τη χρηματοδότηση αριστερών πολιτικών δραστηριοτήτων στην Αλβανία, καθώς και τη συνεργασία με τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας για να πιέσει σε μια αμφιλεγόμενη δικαστική ‘μεταρρύθμιση’ την χώρα.

Η μεταφορά των εκατομμυρίων δολαρίων πραγματοποιήθηκε μέσω της USAID σε έναν δισεκατομμυριούχο για την προώθηση των δραστηριοτήτων του.

Καταλάβατε τώρα γιατί στην Ρωσία η USAID πήρε δρόμο; 

Τα νέα έγγραφα δείχνουν ότι τα κονδύλια της USAID μεταφέρθηκαν στον οργανισμό της Κοινωνίας των Πολιτών για την υποστήριξη των αριστερών ιδρυμάτων της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος στην Αλβανία,

ιδιαίτερα στις προσπάθειες των επιχειρήσεων του Σόρος να παράσχουν στη σοσιαλιστική κυβέρνηση μεγαλύτερο έλεγχο της δικαστικής εξουσίας.

Η USAID έδωσε 9 εκατομμύρια δολάρια το 2016 στην εκστρατεία «Δικαιοσύνη για όλους» η οποία εποπτεύεται από την «East West Management Institute» του Σόρος.

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αλβανία, Ντόναλντ Λου, συγκαλυμμένος από τη διοίκηση του Ομπάμα, συνδέθηκε στενά με τον Σόρος και τη σοσιαλιστική κυβέρνηση στην Αλβανία.

Τον Μάιο του 2017, ο Λου βοήθησε να υπονομευθούν τα σχέδια της αλβανικής αντιπολίτευσης να διαμαρτυρηθεί στις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, δηλώνοντας ότι οι

ΗΠΑ θα αναγνώριζαν τα εκλογικά αποτελέσματα ακόμη και αν αυτά τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνταν να συμμετάσχουν (στην εκλογική διαδικασία).

Ο Λου περιγράφεται από τον αμερικανικό Τύπο ως «κινητήρια δύναμη πίσω από τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις στην Αλβανία». Χωρίς να διευκρινίζεται το είδος της μεταρρύθμισης που προωθούσε στη χώρα ο Σόρος.

Το Δικαστικό Παρατηρητήριο ψάχνει ήδη στοιχεία για παρεμβάσεις του Σόρος στα Σκόπια, τη Ρουμανία και την Κολομβία, όπως σημειώνεται.

Όποια πέτρα κι αν σηκωθεί ο μεγαλοεκατομμυριούχος βρίσκεται από κάτω.

Δειτε το βίντεο: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ