Είναι ο νεοφιλελευθερισμός ανόητε! Τάκης Θεοδωρικάκος για τα εργασιακά: “Έχουμε καπιταλισμό , δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα για τα εργασιακά”

0
69

Να είναι η προηγούμενη θητεία του ως γραμματέας της ΚΝΕ – την οποία εξαργυρώνει χρόνια τώρα- να είναι η τακτική του Πόντιου Πιλάτου, η ομολογία πλήρους υποταγής στην ασυδοσία της αγοράς, ή μήπως όλα μαζί ;


‘Όπως και να είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα, όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν η κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα μειωθούν οι μισθοί των εργαζομένων με την εκ περιτροπής εργασία.


Μιλώντας στο OPEN, o υπουργός Εσωτερικών , δεν δίστασε ούτε στιγμή να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα ως προς τα εργασιακά , επειδή στην Ελλάδα έχουμε καπιταλισμό!


«Δεν μπορώ να εγγυηθώ για την δραστηριότητα κανενός ιδιώτη επιχειρηματία. Καπιταλισμό έχουμε στην Ελλάδα και οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες καθορίζουν με ποιο τρόπο θα κινηθούν», είπε χαρακτηριστικά, υποδηλώνοντας έτσι ξεκάθαρα την απέχθεια της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη, απέναντι στον κόσμο της Εργασίας και στα βασικά αιτήματα των εργαζόμενων για την στοιχειώδη επιβίωση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ