Ξεφτιλίζουν το αφήγημα Τσίπρα οι Σκοπιανοί: Βγάζουν «ελληνικούς» χάρτες με τη «Μακεδονία» – Σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας

0
187

Σοβαρό μήνυμα στην Αθήνα στέλνει ο Σκοπιανός ειδικός Sasho Klekovski, μέλος του ιδρύματος Macedonian Center for International Cooperation (MCIC) που έχει σχέσεις με τον γνωστό μας Τ.Σόρος, με τον οποίο επισημαίνει στην ελληνική πλευρά, ότι «η συμφωνία των Πρεσπών θα «νομιμοποιηθεί» ουσιαστικά με τις επόμενες εκλογές προέδρου και κυβέρνησης στα Σκόπια».


«Τα πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές που ψήφισαν για τη συμφωνία των Πρεσπών δεν είχαν τη νομιμότητα να το πράξουν, καθώς δεν προβλεπόταν στα προγράμματά τους, επομένως η απόφασή τους θα αμφισβητηθεί.

Για τα δύο αυτά ζητήματα θεωρείται ότι μπορεί να ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης από το εκλογικό σώμα, όποιος και αν κερδίσει στις επόμενες εκλογές και τότε όλα αυτά τα ζητήματα θα νομιμοποιηθούν»,δηλώνει ο Klekovski.

Δηλαδή αναμένεται στις επόμενες εκλογές την άνοιξη να έχουμε και άσχημες εξελίξεις, διότι ο Σκοπιανός ειδικός αφήνει υπόνοιες περί πιθανότατης «νομιμοποίησης» της συνθήκης των Πρεσπών μέσω των κοινοβουλευτικών και προεδρικών εκλογών αν ο νέος πρόεδρος και κυβέρνηση επικυρώσουν την συμφωνία που σήμερα, ψηφίζει το ελληνικό κοινοβούλιο.

Ουσιαστικά, η συμφωνία μετά την ψήφιση της από τα κοινοβούλια και στις χώρες θα πρέπει να «νομιμοποιηθεί» από όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις εκατέρωθεν, ενώ με την κατάλληλη προπαγάνδα θα πρέπει να πειστεί και ο «δύσκολος» ελληνικός λαός.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ