Κολλάει με μαγιό αλλά όχι με κοστούμι! Νέα δεδομένα κορονοϊού από τον Άδωνι: Καμία σχέση το μπαρ της Μυκόνου με την εκκλησία στον Πειραιά, δεν ήμασταν ημίγυμνοι, ούτε αγκαλιαζόμασταν

0
94

Νέα δεδομένα για τον κορονοϊό και τη διασπορά του έδωσε με τα όσα είπε στην ΕΡΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ρωτήθηκε για τις εικόνες συνωστισμού στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτύρια αγάλματος στον Πειραιά.

“Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτός ο συνωστισμός στον Πειραιά. Από τα μικρόφωνα πάρα πολλές φορές οι διοργανωτές το είπανε, ο κόσμος δυστυχώς δεν έχει ακόμα πειστεί ότι ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει. Και μένα προσπάθησαν να με πλησιάσουν πάρα πολλοί και ευγενικά τους εξήγησα ότι δεν είναι η εποχήγια τέτοιου είδους κοντινές αποστάσεις”.

Όταν ο δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται ότι ο κόσμος τον πλησίασε, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε “όχι, όχι, η μόνη εικόνα που υπάρχει που μας πλησίασαν είναι η μία εικόνα, η αναμνηστική φωτογραφία που βγάλαμε στο τέλος”.

Στην ερώτηση αν στις φωτογραφίες δεν κολλάει, η κατηγορηματική απάντηση του κυρίου υπουργού ήταν “όχι, η απάντηση είναι ότι δεν κολλάει έτσι, δεν έχει καμία σχέση το μπαρ της Μυκόνου με την εκκλησία της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά, όχι γιατί είναι εκκλησία αλλά ο λόγος που κλείσαμε το μπαρ στη Μύκονο και μπήκε το πρόστιμο είναι ότι παραβιάστηκε η νομοθεσία ως προς το χορό και το σερβίρισμα πάνω στο μπαρ και ο λόγος ου απαγορεύεται να είσαι πάνω στο μπαρ είναι ότι εκεί παρασκευάζεις ποτά, τα οποία τα δίνεις στον άλλο και τα πίνει, άρα με την ανταλλαγή αυτών των υλικών που βάζεις στο στόμα σου, θεωρούν οι γιατροί ότι μπορεί να γίνει διασπορά του ιού. Σας διαβεβαιώ ότι στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος ούτε ημίγυμνοι ήμασταν, ούτε αγκαλιαζόμασταν μεταξύ μας, ούτε πίναμε ο ένας ποτό από τον άλλο. Άρα κάθε σύγκριση είναι απλώς γελοία από αυτούς που την κάνουν”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ