Ανατροπή! Η Εισαγγελέας ζητά την αποφυλάκιση του Ριχάρδου και των άλλων επτά κατηγορουμένων.

0
67

Την αποφυλάκιση του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου και των υπολοίπων επτά κατηγορουμένων στην υπόθεση του κυκλώματος χρυσού προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών η αρμόδια εισαγγελέας.

Η εισαγγελική λειτουργός φέρεται να συντάσσεται με τη θέση της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς η οποία έχει ζητήσει την άρση της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και του γνωστού από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ενεχυροδανειστή που βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελέας κρίνει ότι “δεν συντρέχει λόγος διατήρησης της προσωρινής τους κράτησης” υποστηρίζοντας όπως και ανακρίτρια ότι το αδίκημα της λαθρεμπορίας πάνω στο οποίο “χτίστηκε” το κατηγορητήριο σε βάρος των 63 κατηγορουμένων δεν στοιχειοθετείται, καθώς δεν προβλέπεται η καταβολή δασμών για εξαγωγές χρυσού στην Τουρκία. Τον τελευταίο λόγο έχει το Δικαστικό Συμβούλιο. Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το ert.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ