“Μαύρη” μέρα για Θεοχάρη! Πρώτα τον “άδειασε” ο υφυπουργός του, ήρθε και ο ΓΓ και τον “ισοπέδωσε”: Δεν θα κάνω διακοπές σε ξενοδοχείο να κινδυνεύω από κορονοϊό στην ουρά του μπουφέ

0
63

Δεν ήταν η μέρα του σήμερα του Χάρη Θεοχάρη….

Πρώτα ο υφυπουργός του Μάνος Κόνσολας τον “άδειασε” εντελώς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα για το σχέδιο διαχωρισμού σε τρεις ζώνες επικινδυνότητας περιοχών και νησιών της χώρας, το οποίο είχε παρουσιάσει ο υπουργός αμέσως μετά το τελευταίο διάγγελμα Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι «και επικίνδυνοι και ανεύθυνοι» όσοι χαρακτηρίζουν επικίνδυνα κάποια μέρη της χώρας μας αλλά και ότι«δεν συμφωνούμε κατ’ ανάγκη σε όλα μέσα σε ένα υπουργείο».

Τώρα έρχεται και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού, Κώστας Λούλης, να αδειάσει εντελώς όχι μόνο τον υπουργό Χάρη Θεοχάρη αλλά και όλο το κυβερνητικό σχέδιο για τη στήριξη του τουρισμού δηλώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι φέτος δεν θα κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο γιατί δεν θέλει να περιμένει στις ουρές και στον μπουφέ, κινδυνεύοντας λόγω κορονοϊού!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Σωτήρη Πολύζου στο TRT για το αν θα πάει διακοπές με την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, o ΓΓ Τουρισμού είπε ότι “εγώ τις διακοπές μου τις έκανα εδώ και δεκαετίες στα ερημόνησα, στην αγαπημένη μου Περιστέρα απέναντι από τη Στενή Βάλα” και συνέχισε λέγοντας ότι “η παρέα μας εκεί είναι τα πουλιά και τα ψάρια, τα τζιτζίκια και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος να είμαστε σε ένα ξενοδοχείο να περιμένουμε ουρά στον μπουφέ και να κινδυνεύουμε… τέτοιες διακοπές δεν μου άρεσαν ποτέ“!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ