Το ‘πε και το ‘κανε ο Σαλβίνι – Πάτησε το «κόκκινο κουμπί» και γκρέμισε το σπίτι μαφιόζου – «Τελειώσατε, όλοι στη φυλακή»!

0
124

Aσταμάτητος ο Μ. Σαλβίνι. Πολλοί έτρεξαν να πουν πως ο ηγέτης της Πατριωτικής Δεξιάς υποχώρησε μπροστά στην ΕΕ. Κάνουν λάθος. Η Ιταλία αντιστέκεται, ενώ σήμερα προχώρησε σε μία δήλωση όλο νόημα με αποδέκτη τις Βρυξέλλες.


Το ενδεχόμενο να αποσταλούν νέα στοιχεία για τον προϋπολογισμό απέρριψε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών της χώρας, M. Σαλβίνι.

«Δεν θα στείλουμε νέα έγγραφα στην ΕΕ για τον προϋπολογισμό» υποστήριξε ο Salvini όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. «Θα υπάρξει ένας προϋπολογισμός, η έγκριση του οποίου εκκρεμεί στο Κοινοβούλιο.

Δεν θα ήταν έντιμο κάποιος από την Ευρώπη να επιβάλλει κυρώσεις πριν ακόμα υπάρξει ο προϋπολογισμός» τόνισε ο Salvini. «Δεν είμαστε μοναρχία, είμαστε κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Υπάρχουν εκατοντάδες προτάσεις από τους βουλευτές και μέχρι να περάσει από τη Βουλή, ο προϋπολογισμός δεν υπάρχει» υποστήριξε ο Salvini.


Σημειώνεται πως η συζήτηση στην ιταλική Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2019 θα αρχίσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Την ίδια στιγμή, ο ηγέτης της Λέγκας, κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε προς τον Ιταλικό λαό. Γκρεμίζει τα σπίτια των μαφιόζων, μόνο που αυτή την φορά υπάρχει μία διαφορά, το κουμπί το πατάει κυριολεκτικά ο ίδιος.

Το «κόκκινο κουμπί» πάτησε ο Ματέο Σαλβίνι, γκρεμίζοντας κατοικία Ιταλού μαφιόζου. Πρόκειται για σπίτια, τα οποία χτίστηκαν μέσω παράνομων πηγών χρηματοδότησης, στα νοτιοανατολικά προάστια της Ρώμης.

Ο υπουργός Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, με κράνος εργασίας και… κοστούμι, επιβιβάστηκε στη μπουλντόζα του ιταλικού στρατού και πάτησε το κόκκινο κουμπί, γκρεμίζοντας τη στέγη της μαφιόζικης κατοικίας.

Το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με τη δήμαρχο της Ρώμης, το υπουργείο Εσωτερικών απαλλοτρίωσε οκτώ πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες μέχρι πρότινος ανήκαν σε Αθίγγανους μαφιόζους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση δημοσίευμα της «Corriere della Sera», κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, εντός των κατοικιών βρέθηκε ικανή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Τα συγκεκριμένα σπίτια χτίστηκαν πριν από περίπου 30 χρόνια και το γκρέμισμά τους συμβολίζει τη μάχη των ιταλικών αρχών εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος.

Την ίδια στιγμή, οι μαφιόζοι αλωνίζουν στην Ελλάδα. Κανείς δεν φθάνει στο σημείο να τους κυνηγήσει και να τους οδηγήσει στη φυλακή. Καθόλου τυχαίο λοιπόν που το κονκλάβιο των Βρυξελλών υβρίζει και στοχοποιεί τον ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

!💪

2.500

1:23 μ.μ. – 26 Νοε 2018

878 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Ενσωματωμένο βίντεο

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

Che giornata Amici! E questo è solo l’inizio😁
Mafiosi e delinquenti, è finita la pacchia!

2.358

12:05 π.μ. – 27 Νοε 2018

687 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Ενσωματωμένο βίντεο

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

Abbattimento della villa , massima soddisfazione! 😄 🚜

4.207

3:31 μ.μ. – 26 Νοε 2018

1.765 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Εν τω μεταξύ το κυνήγι κατά της μαφίας και οι συλλήψεις δεν έχουν τέλος όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Σαλβίνι, τους τελειώνει με λίγα λόγια!

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

Arrestato dai carabinieri poche ore fa il reggente degli ”Orlando-Nuvoletta-Polverino” di Napoli, era latitante da 15 anni, tra i più pericolosi d’Italia.
Anche per lui la pacchia è finita.

947

10:28 π.μ. – 27 Νοε 2018

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

258 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ