Οργιάζουν οι φήμες στην Πάτρα και πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη

0
73

Τον Μιχάλη Μπεκίρη τον γνωρίζετε. Είναι ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή, το πρόσωπο που πριν από μερικές ημέρες μας έστειλε εξώδικο, επειδή αναδείξαμε την πολιτική διάσταση του σκανδάλου με τις μάσκες στην Πάτρα (Διαβάστε ΕΔΩ) και ζητήσαμε να δοθούν απαντήσεις σε πολιτικό επίπεδο. 

Ε, λοιπόν με τον Μιχάλη Μπεκίρη έχει ξεσηκωθεί, όπως μαθαίνουμε, ολόκληρη η Πάτρα. Η αρχή ειχε γίνει στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς όταν βούιξε η αχαϊκή πρωτεύουσα με την περίπτωση του δικηγόρου, Αλέξανδρου Μπεκίρη, του αδελφού του Μιχάλη Μπεκίρη, ο οποίος είχε βολευτεί γρήγορα γρήγορα αναλαμβάνοντας χρέη νομικού συμβούλου στον Οργανισμένο Λιμένος Πατρών.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε τοπικό επίπεδο, όχι μόνο από στελέχη της αντιπολίτευσης ή από κύκλους αντιπολίτευόμενους, αλλά και από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας. Για την υπόθεση είχαν γράψει και τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως και για άλλες υποθέσεις βολέματος με άρωμα… κουμπαριάς, στις οποίες ενέπλεκαν τον κύριο Μπεκίρη. 

Οι αντιδράσεις από τότε δεν έχουν κοπάσει. Η κατάσταση στην Αχαΐα με την περίπτωση Μπεκίρη μας λένε ότι έχει φτάσει σε οριακό σημείο, ενώ πολλά είναι τα μηνύματα που φτάνουν πλέον προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Γαλάζια στελέχη ισχυρίζονται πως όσα συμβαίνουν εκθέτουν ανεπανόρθωτα το κόμμα και προσωπικά τον πρωθυπουργό, αν και όπως φαίνεται μάλλον ο ίδιος, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος, παρέχει κάλυψη στον συνεργάτη του. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως – όπως λένε οι φήμες – ο συνεργάτης του αλωνίζει, κυριολεκτικά.

Οι φήμες επίσης λένε ότι σε όλα τα καίρια πόστα στην Πάτρα τοποθετούνται άνθρωποι του Μπεκίρη (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ), ο οποίος – αν ισχύουν οι φήμες και οι καταγγελίες – πρέπει να νιώθει σαν μικρός, τοπικός πρωθυπουργός με έδρα, όμως, την Αθήνα. 

Ελπίζουμε να λάβουμε κάποια απάντηση από τον κύριο Μπεκίρη για όσα λέγονται, όχι με την μορφή εξώδικου αυτή τη φορά. 

http://www.periodista.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ