Οι Σομαλοί και άλλοι Αφρικανοί μετανάστες, που φθάνουν στην Ελλάδα, έρχονται με τις Τουρκικές αερογραμμές! Το βρώμικο παιχνίδι του Ερντογάν και τα στρατηγεία του

0
181

Οι Ελληνικές Αρχές, κυρίως τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων, παρατηρούν τους τελευταίους μήνες ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παρατύπων μεταναστών, που προσπαθούν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, προέρχονται κυρίως από Αφρικανικές χώρες. Μεταξύ αυτών κυριαρχούν οι Σομαλοί, που αυξάνονται μάλιστα από μήνα σε μήνα!

Η πολύ ενδιαφέρουσα “λεπτομέρεια” αυτής της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι χιλιάδες Αφρικανοί παράτυποι μετανάστες δεν χρειάζεται να διασχίσουν την μισή Αφρική και ολόκληρη την Μ. Ανατολή για να φτάσουν στην Τουρκία! Γιατί την “λύση”, την δίνουν σε αυτούς οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, οι οποίες με εντολή του Ερντογάν, έχουν οργανώσει ένα ισχυρό δίκτυο λαθροδιακίνησης μεταναστών, από πολλές χώρες της Αφρικής προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, με πρώτη, βεβαίως, την Σομαλία.

Το Τουρκικό Κράτος διαθέτει για τη μεταφορά τους τις εξαιρετικά ανεπτυγμένες και διεθνώς αναπτυσσόμενες ταχύτατα Τουρκικές Αερογραμμές. Αυτές πετάνε με μεγάλα και σύγχρονα αεροπλάνα, από όλες τις χώρες της Αφρικής προς την Κωνσταντινούπολη, μεταφέροντας με πολύ εισιτήριο, δεκάδες χιλιάδες Αφρικανούς στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης, όπου -για την διευκόλυνσή τους- έχει καταργηθεί και η βίζα εισόδου.

Από την Κωνσταντινούπολη τους παραλαμβάνει ένα νέο δίκτυο του Τουρκικού παρακράτους, που κατευθύνεται επίσης από τις Μυστικές Υπηρεσίες και αναλαμβάνει να τους προωθήσει προς την Ελλάδα, είτε μέσω των χερσαίων συνόρων στον Έβρο, είτε μέσω της θαλασσίας οδού προς τα Ελληνικά νησιά.

Να σημειωθεί ότι η Τουρκία, μαζί με την Κίνα, είναι οι δύο χώρες, οι οποίες την τελευταία δεκαετία διοργάνωσαν, η κάθε μια για λογαριασμό της, διπλωματική και εμπορική εισβολή σε όλα τα κράτη της Αφρικανικής Ηπείρου!

Η Τουρκία του Ερντογάν φρόντισε να ανοίξει πρεσβεία και να στείλει πλήρη εμπορική αποστολή, ακόμη και στα πιό μικρά Αφρικανικά κράτη, όπως π.χ το Τόνγκο, αφενός για να ασκήσει πολιτική και διπλωματική επιρροή και αφετέρου για να εκδιώξει με συστηματικό τρόπο πολλά Μουσουλμανικά ιδρύματα (σχολεία, ορφανοτροφεία, ιεροδιδασκαλεία), τα οποία λειτουργούσαν εκεί από χρόνια με απευθείας χρηματοδότηση από τον Διεθνή Ισλαμικό Οργανισμού του εξόριστου Ιμάμη στις ΗΠΑ Φετουλάχ Γκιουλέν.

Το Τουρκικό κράτος φρόντισε να κλείσουν αυτά τα ιδρύματα και να αντικατασταθούν από άλλα, ελεγχόμενα απευθείας από το Τουρκικό ΥΠΕΞ, αλλά και από την Διεύθυνση Διεθνάν Σχέσεων της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας (ΜΙΤ).

https://europost.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ