Οι Έλληνες κλεισμένοι στα σπίτια και οι αλλοδαποί… “αλωνίζουν” ελεύθερα, σε πολυάριθμες και πυκνές συντροφιές! Τολμάει κανείς να τους… κόψει κλίση?…

0
441

Όλη την περίοδο, που οι Έλληνες και οι Ελληνίδες βρίσκονται σε καραντίνα, η τήρηση της οποίας αστυνομεύεται αυστηρώς (και ορθώς πράττει η Πολιτεία, για να προστατεύσει τη Δημόσια Υγεία) και οι παραβάτες τιμωρούνται με βαρύτατα πρόστιμα και άλλες ποινές, οι αλλοδαποί, που βρίσκονται στην Ελλάδα -και μιλάμε, βεβαίως, για τους παράτυπους μετανάστες- “αλωνίζουν” ελεύθερα, κυκλοφορούν όπου θέλουν και μάλιστα συναθροίζονται σε μεγάλες συντροφιές και παρέες, γράφοντας στα παλαιά τους υποδήματα τις συστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας, που θεωρεί απαραίτητα το Ελληνικό Κράτος για την προστασία της Δημόσιας Υγείας!

Οι εικόνες συναθροίσεων,που φτάνουν σε αρκετές περιπτώσεις και στα όρια του συνωστισμού, μεταναστών δεν αποτελούν πλέον την εξαίρεση, αλλά την καθημερινότητα στο κέντρο της Αθήνας και στις παρυφές του κέντρου, δηλαδή σε περιοχές όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια η πλειοψηφία των αλλοδαπών, που εισήλθαν στη χώρα μας παράνομα. Έτσι, σε γειτονιές όπως τα Πατήσια, η Κυψέλη, η Πλατεία Αττικής και η Πλατεία Βικτορίας, παρατηρούνται καθημερινά συγκεντρώσεις παρατύπων μεταναστών, μέσα και γύρω από παράνομα παζάρια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Βεβαίως, ούτε λόγος για τη λήψη στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό!

Εννοείται ότι όταν περνούν από τις περιοχές αυτές μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ, κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν! Όχι επειδή φταίνε οι απλοί αστυφύλακες, αλλά επειδή αυτές είναι οι οδηγίες που έχουν από την κυβέρνηση!

κατάσταση, όπως εξελίσσεται, θυμίζει θέατρο του παραλόγου, που θα ζήλευε (εάν ζούσε) και ο κατεξοχήν συγγραφέας αυτού του καλλιτεχνικού είδους, ο Λουίτζι Πιραντέλλο! Οι Έλληνες πολίτες κλεισμένοι σε, αυστηρώς επιτηρούμενη, καραντίνα και οι παράτυποι μετανάστες να αλωνίζουν στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, ασκώντας ανεξέλεγκτα το παράνομο εμπόριο και άλλες παραβατικές πράξεις! Αλλά θα μας πείτε, ποιός τολμάει να τους… κόψει κλίση?…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ