Καταγγελία-“Βόμβα” Αμυρά κατά Θεοδωράκη για την ψήφο του υπέρ των Πρεσπών:”Να μας πει από ποιους δεσμεύτηκε για να στηρίξει την Συμφωνία!”

0
61

Σε μια βαρύτατη καταγγελία κατά του Σταύρου Θεοδωράκη προχώρησε πριν από λίγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ (πρωινή ζώνη,Δημήτρης Οικονόμου) ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς: ούτε λίγο, ούτε πολύ, κατέστησε σαφές ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πέρασε απ’ την Βουλή με τις ψήφους του Θεοδωράκη και των λίγων “πιστών”, που του έχουν απομείνει, ως προϊόν συναλλαγής και δεσμεύσεων, που ανέλαβε ο αρχηγός του Ποταμιού έναντι τρίτων!

Μάλιστα,ο Αμυράς κάλεσε δημόσια τον Θεοδωράκη να βγει και να του απαντήσει απέναντι σε ποιους δεσμεύτηκε για να δώσει την θετική ψήφο του στην Συμφωνία των Πρεσπών,που ήταν εξαιρετικά κρίσιμο μέγεθος, γιατί χωρία αυτήν δεν περνούσε η Συμφωνία από την Βουλή των Ελλήνων!

Η καταγγελία και υπαινιγμοί Πρετεντέρη 

Τα όσα είπε σήμερα ο Αμυράς,τον οποίο -βεβαίως- έχει καταγγείλει ο Σταύρος Θεοδωράκης για συναλλαγή με την ΝΔ, συνδυάζονται στο μυαλό του απλού πολίτη,με τα όσα έγραψε πριν από λίγες μέρες στην στήλη του στα “Νέα”, ο Γιάννης Πρετεντέρης. Αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη,τον κατηγόρησε ότι είχε συντονιστεί στο παρασκήνιο,από τον Μάρτιου του 2018, με τον Αλέξη Τσίπρα, για να στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία βρισκόταν τότε στα χαρτιά!Γιατί οι δυο πλευρές συνομιλούσαν και δεν είχαν καταλήξει σε τελικό κείμενο.

Ο Πρετεντέρης επέμεινε,στο κείμενο του,ότι καθοριστικό ρόλο στην θετική ψήφο Θεοδωράκη προς Τσίπρα για τις Πρέσπες,έπαιξε ο Αμερικανός Πρεσβευτής στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ