Σκοτεινά παιχνίδια Γερμανίας-Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας! Γερμανικό πολεμικό πλοίο μετέφερε στη Λέσβο δεκάδες μετανάστες! (Φωτο)

0
71

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια (και δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία) που παράτυποι μετανάστες αποβιβάζονται σε παραλία Ελληνικών νησιών, αλλά αυτή η περίπτωση έχει μια ειδοποιό διαφορά:

Από ότι έγινε γνωστό αργότερα, τους αλλοδαπούς αποβίβασε στην παραλία πολεμικό πλοίο του Γερμανικού Ναυτικού!

Πρόκειται για το πλοίο γενικής υποστήριξης EGV Berlin. Και όχι μόνο αυτό: Δημοσίευμα του Naval News έχει ως τίτλο: «Γερμανικό σκάφος του Ναυτικού διασώζει 32 μετανάστες σε φουσκωτό που απελάθηκαν από ελληνικό νησί».

Πέραν του καθαρά βλακώδους τίτλου στο δημοσίευμα, καθώς οι απελάσεις δεν γίνονται έτσι, τα ερωτήματα που εγείρονται είναι κρίσιμης σημασίας για το ρόλο που παίζουν οι Γερμανοί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γερμανικού Ναυτικού το πλοίο αφού έγινε “γνώστης” (από ποιους έγινε γνώστης) μιας κατάστασης κινδύνου στην οριογραμμή Ελλάδας και Τουρκίας έσπευσε στο σημείο για να βρει ένα φουσκωτό σε κατάσταση «κινδύνου».

Τότε άνθρωποι έπεσαν στην θάλασσα (σ.σ. βάσει πάγιας διαδικασίας) και το γερμανικό σκάφος έσπευσε να τους σώσει και τους αποβίβασε σε ακτή της Λέσβου.

Στη συνέχεια συνέχισε την περιπολία του στο Αιγαίο…

Τι είχε γίνει στην πραγματικότητα:

Επρόκειτο για μια λαστιχένια λέμβο η οποία είχε ξεκινήσει υπό την προστασία των Τούρκων να περάσει σε Ελληνικό νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην θαλάσσια οριογραμμή το σκάφος μπλοκαρίστηκε από τις Ελληνικές δυνάμεις, όπως είναι και το φυσιολογικό, αφού το φουσκωτό επιχείρησε να μπει παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα.

Μετά από κάποιες ώρες και αφού το φουσκωτό δεν αποχωρούσε κάποιοι εκ των επιβαινόντων στη λαστιχένια βάρκα έπεσαν στο νερό, για να εκβιάσουν την έναρξη -δήθεν- επιχείρηση διάσωσης.

Πρόκειται για μια πάγια τακτική που ακολουθούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες σε ανάλογες περιπτώσεις.

Επειδή κανείς δεν παρενέβαινε είτε από την Ελλάδα είτε από την Τουρκία, οι… ανθρωπιστές Γερμανοί του πληρώματος του EGV Berlin, έσπευσαν να “διασώσουν” τους μετανάστες που σκοπίμως είχαν πέσει στη θάλασσα!

Από εκεί και πέρα και με τελική κατάληξη τη μεταφορά των παρανόμων μεταναστών σε ακτή της Λέσβου, χωρίς να ενημερωθούν οι Ελληνικές Αρχές, παρά μόνον, κατόπιν εορτής.

Το γιατί τους μετέφεραν στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία είναι ακόμη ένα θέμα.

Από τη στιγμή που η Ελληνική Ακτοφυλακή αγωνίζεται να αποτρέψει τις παράνομες εισόδους στα νησιά, έρχεται το γερμανικό Ναυτικό, (ειδοποιημένο άραγε από ποιους, είναι το ερώτημα, μήπως από τους Τούρκους;), και τους μεταφέρει στην Ελλάδα!

Αυτός είναι ο ρόλος του;

Και ο χάρτης στην ιστοσελίδα του γερμανικού Ναυτικού όπου κάποιος αδυνατεί να διακρίνει σε ποιον ανήκουν τα ελληνικά νησιά αφού έχουν την ίδια απόχρωση και με την Ελλάδα και την Τουρκία.

Δύο ημέρες αργότερα, εντελώς «συμπτωματικά» τα τουρκικά κυβερνητικά ΜΜΕ δημοσιεύουν βίντεο από τουρκικά UAV όπου καταγράφεται η απαγόρευση εισόδου λαθραίων μεταναστών στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα.

EHA News@eha_news

📹 | The Coast Guard in the Aegean Sea has saved immigrants whose lives were endangered by which has pushed them back to Turkish territorial waters.

▪️The immigrants were detected by a Turkish UAV.

Ενσωματωμένο βίντεο

37

5:54 μ.μ. – 6 Ιουν 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

24 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ