«Πολύ περίεργα πράγματα» με τον Προκόπη Παυλόπουλο! Οι ανήθικες επιθέσεις, τα πικρόχολα σχόλια και η στάση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας – Ποιοί και γιατί τον “πολεμάνε”?…

0
69

Για τις επιθέσεις, που δέχεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, γιατί… δεν σιωπά, αναφέρθηκε στο άρθρο της η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

Στο άρθρο της, με τίτλο «Πολύ περίεργα πράγματα», η Μαριάννα Πυργιώτη γράφει, μεταξύ άλλων, στη στήλη της στην εφημερίδα «Μακεδονία» την περασμένη Κυριακή ότι «ούτε εθιμικό ούτε άλλο τυπικό που να καθορίζει ότι ένας μη υπέργηρος πρώην Πρόεδρος πρέπει να αποσύρεται στη γωνιά του σαν προτομή».

«Τελευταία ειπώθηκαν ή γράφτηκαν διάφορα παραπολιτικά για τη στάση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Ποια στάση; Εδώ σας θέλω! Πώς να την περιγράψει κανείς; Ας πούμε την άρνηση του να γίνει… Τοτέμ! Ότι δηλαδή αντί να εξαφανιστεί από προσώπου γης, κάνει κάποιες μετρημένες δηλώσεις όπως πχ για την γενοκτονία των Αρμενίων ή ότι τηλεφωνήθηκε με τους Προέδρους της Πορτογαλίας και της Ιταλίας λόγω κορονοϊού.

Και κάποιοι πιο προχωρημένοι μάλιστα το συνδύασαν με κάποια «φιλικά του ΜΜΕ» που επιχειρούν να μειώσουν την διάδοχο του την νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Παρατήρηση πρώτη: Δεν υπάρχει ούτε εθιμικό ούτε άλλο τυπικό που να καθορίζει ότι ένας μη υπέργηρος πρώην Πρόεδρος πρέπει να αποσύρεται στη γωνιά του σαν προτομή.

Παρατήρηση δεύτερη: Το τι έχουν γράψει και πει διάφοροι νεοδημοκράτες σε βάρος του πρώην Προέδρου όταν ασκούσε τα καθήκοντα του γεμίζει βιβλίο. Αν θέλουν να γεμίσουν και δεύτερο για το πόσο κακός… πρώην Πρόεδρος είναι, πρόβλημα τους και αν θέλουν βοήθεια να το λύσουν, έχω 2-3 καλούς 

Παρατήρηση τρίτη: Αν ασκήσει κανείς κριτική στον ΠτΔ όπως είχε γίνει επί εποχής Σαρτζετάκη αλλά όπως μόλις ανέφερα και επί εποχής Παυλόπουλου, σημαίνει ότι καθοδηγείται από τον προκάτοχο; Προσωπικά όταν προτάθηκε από την ΝΔ ο Κάρολος Παπούλιας για ΠτΔ διαφώνησα δημόσια για μια σειρά από πολιτικούς λόγους. Δεν είχα το δικαίωμα; Θα μου το στερούσε η τότε κυβέρνηση Καραμανλή; Αστεία πράγματα!

Και για να κλείσουμε: Δεν πιστεύω να αληθεύουν κάτι φήμες για εμπάργκο σε κρατικά ΜΜΕ! Όχι αυτό δεν το πιστεύω με τίποτε…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ