Το μεγάλο ΚΟΛΠΟ ΓΚΟΣΟ των Σκοπιανών σε συνεργασία με εν Ελλάδι προδότες εις βάρος του Ελληνισμού ! Μας ετοιμάζουν παγίδα οι Σκοπιανοί ! Διαβάστε την παγίδα !

0
69

Το Μακεδονικό θέμα και η επίλυση της ήταν θέμα χρόνου, καθώς τα Σκόπια οδηγούνταν σε διάλυση ως κρατίδιο μετά τις συγκρούσεις με τους Αλβανούς.
Οι Αλβανοί έχοντας τις βλέψεις για ανεξαρτησία και προσάρτηση τους στη Μεγάλη Αλβανία θα προχωρούσαν σε μονομερή ανεξαρτητοποίηση όπως το Κόσοβο έχοντας και την υποστήριξη των Αμερικανών αλλά και της Τουρκίας που επιζητά σφαίρα επιρροής στην περιοχή.

Τα Σκόπια σε αυτήν την περίπτωση και έναντι του κινδύνου της διάλυσης δεν θα είχαν άλλη επιλογή από το να προσεταιριστούν είτε με την Βουλγαρία, δηλαδή να δηλωθούν ως Βούλγαροι επομένως και η γλώσσα ως μια πραγματική διάλεκτος της Βουλγαρικής που είναι ούτως η άλλως, είτε θα επιζητούσαν απεγνωσμένα την σωτηρία από την Ελλάδα αναζητώντας οποιαδήποτε συμβιβαστική λύση για το όνομα.

Η ιστορική εμπειρία σε τέτοια θέματα επιτάσσει ψυχραιμία και αναμονή κατάλληλου χρόνου για να γονατίσει ο αντίπαλος.
Αυτήν την ψυχραιμία καλώς ή κακώς επιδείξαμε από το 1990 μέχρι σήμερα πιστά 28 έτη, και η κατάλληλη στιγμή που τώρα γονάτιζαν τα Σκόπια καθώς οι συγκρούσεις ήδη είχαν ξεκινήσει από το 2016 και ήταν θέμα χρόνου οι Αλβανοί των Σκοπίων να ανακηρύξουν την ανεξαρτησία τους, έμελλε σε αυτή καλύτερη ευκαιρία για την Ελλάδα με Σκοπιανούς γονατισμένους και προς διάλυση, να κυβερνάται η ΕΛΛΑΣ από τα πιο ανθελληνικά απόβλητα της ιστορίας της, τους Αριστεροκομμουνιστές και τυχοδιώκτες και πρώην ΠΑΣΟΚους όλους χρεωμένους με ποινικά αδικήματα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος – κλοπής δημοσίου χρήματος κ.λπ
Δείτε την περίπτωση του Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου και δεν είναι μόνον αυτοί όλοι τους έχουν κλέψει και αποτελούν σήμερα τον κορμό του Αριστεροκομμουνιστικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βρώμικοι και ποινικά διώξιμοι πάντα είναι οι καλύτεροι προδότες της χώρας τους, διότι για να σώσουν το τομάρι τους δεν διστάζουν να κάνουν κάθε μορφής προδοτική πράξη κατά της Πατρίδος τους.

Η υπογραφή της Ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών ήταν μονάχα συνέχεια μιας προγενέστερης κρυφής ατζέντας ανάμεσα στην ηγεσία των Σκοπίων και της Ελλάδος, δηλαδή η Ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών που υπεγράφη το καλοκαίρι του 2018 δεν ήταν μια ξαφνική απόφαση αλλά υπήρχε μια προγενέστερη προεργασία ίσως και 2 και παραπάνω ετών και από τους προηγούμενες κυβερνήσεις που αποδέχονταν σύνθετη ονομασία αλλά ΟΧΙ την απόλυτα προδοτική παραχώρηση “Μακεδονικής Εθνότητας και γλώσσας ”.
Η αποδοχή από την προδοτική Αριστεροκομμουνιστική κυβέρνηση με στελέχη του πρώην ΠΑΣΟΚ αυτών των όρων περί εθνικότητας και της γλώσσας ήταν το κλειδί της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι συνομιλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Σκοπιανούς εταίρους τους για την παραχώρηση το ονόματος, ιστορίας και γλώσσας αποτέλεσαν το σωσίβιο για την σωτηρία των Σκοπιων από την διάλυση, και όπως ήδη είπαμε αυτές οι συνομιλίες και υποσχέσεις του Τσίπρα προς Σκοπιανούς είναι από το 2015, εξ άλλου και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά ήταν αποδοχή του αυτοπροσδιορισμού σε γλώσσα και εθνικότητα των Σκοπίων.
Έτσι η Αλβανική πλευρά των Σκοπίων καθησυχάστηκε με την ελπίδα ότι η χώρα θα μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ και θα υπάρχει προοπτική ανάπτυξης και εξέλιξης της στην οποίαν και εκείνοι θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο, αυτό αποδεικνύεται εξ άλλου από την πρόσφατη αναγνώριση των Αλβανικών ως δεύτερης επίσης γλώσσας των Σκοπίων.

Ουσιαστικά εμείς μόνοι μας ενώσαμε τους Αλβανούς και τους Σλάβους των Σκοπίων που ήταν στα πρόθυρα του πολέμου για να προσεταιριστούν ως μια ενιαία οντότητα εναντίων μας.

Η ΕΛΛΑΣ δεν είχε κανέναν λόγο ούτε ανάγκη να αποδεχθεί την συμβιβαστική επίλυση του ονόματος των Σκοπίων, το πρόβλημα είχαν οι Σκοπιανοί καθώς χωρίς την επίλυση του προβλήματος με το όνομα δεν θα μπορούσαν να γίνουν δεκτή με το όνομα αυτό στον ΟΗΕ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο ΝΑΤΟ και σε πληθώρα άλλων Οργανισμών, όπως οργανισμός διεθνούς εμπορίου κ.λπ.
Όλοι οι οργανισμοί τους αναγνώριζαν με την προσωρινή ονομασία FYROM, επομένως γιατί λοιπόν η προδοτική κυβέρνηση προέβη στην μονομερή απόφαση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού Λαού και χωρίς ουσιαστικό συμφέρον ;
Διότι και εμπορικές συναλλαγές με το προσωρινό όνομα μεταξύ των Σκοπίων και Ελλάδος γινόντουσαν χωρίς κανένα πρόβλημα και εμπόδιο, γιατί λοιπόν η βεβιασμένη απόφαση υπογραφής μιας ψευδοσυμφωνίας χωρίς ουσιαστικό συμφέρον Υπερ Ελλάδος ;

Όπως είπαμε ήδη παραπάνω η πλειοψηφία των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην στελέχη του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εμπλέκονται σε οικονομικά σκάνδαλα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και ειδκά είναι στις λίστες των μιζών των γερμανικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να κινδύνευε να βρεθούν εντός των φυλακών εάν και εφ’όσον αυτά διαρρεύσουν
Όσοι ασχολούμαστε με τα γεγονότα γνωρίζουμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είχε επίσης οφειλές στις τράπεζες και συγκεκριμένο ποσό των 8,3 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον στην Εθνική , Πειραιώς και Τράπεζα Αττικής προφανώς όλα αυτά γίνονται για να εξοφληθούν ή να έχουν προνομικαή μεταχείρηση τα προσωπικά δάνεια των πολιτικών που υπογράφουν την συμφωνία αλλά και τα κομματικά δάνεια και λοιπές υποχρεώσεις τους.

Επίσης από τα στοιχεία είναι γνωστά ότι πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος για πολλούς μήνες αυτό συνεπάγεται με υποχρεώσεις στο ΙΚΑ, Ενοίκια, ΔΕΗ κ.λπ

Έτσι γίνεται σαφές ότι οι άνθρωποι που προδίδουν την Πατρίδα τους είναι εξαρτώμενοι ή είναι υποψήφιοι κατηγορούμενοι για ποινικά και οικονομικά αδικήματα, και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να σώσουν το τομάρι τους παραχωρώντας στους ξένους δυνάστες ΓΗ και ΥΔΩΡ όπως ήδη έχουν πράξει με τις υπογραφές μνημονίων και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Πίσω από την ίδρυση του κρατιδίου των ΣΚΟΠΙΩΝ αλλά και την διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας ήταν οι Γερμανοί, οι Γερμανοί είναι και πίσω από την τοκογλυφία εις βάρος της Πατρίδος μας.
Όπως έχουμε τονίσει ήδη σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα, το σχέδιο ίδρυσης τους Κρατιδίου της Ψευδομακεδονίας ήταν του Χίτλερ εδώ 

Γιατί λοιπόν είναι διακαής πόθος των Γερμανών η επίλυση του ονόματος των Σκοπίων και μάλιστα κλοπή του ονόματος του Ελληνικού Βασιλείου της Μακεδονίας, το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι μόνον η Ιστορία αλλά είναι μέσω διεκδίκησης δικαιώματος εξόδου στις θερμές θάλασσες μέσω για μελλοντική διεκδίκηση Ελληνικών εδαφών.

Οι Γερμανοί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η ΕΛΛΑΣ ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει πολιτική και στρατόπεδο, με αποτέλεσμα να κλείσουν τα Ελληνικά λιμάνια για τις εξαγωγές των γερμανικών προϊόντων, επομένως ετοιμάζουν εναλλακτικές μικρές χώρες που θα είναι ευκολοδιαχειρίσημα κέντρα επιρροής όπως η περίπτωση των Σκοπίων, και δεύτερο μαγείρεμα επί του Ελληνικού εδάφους πίσω από το οποίο βρίσκονται οι Γερμανοί είναι το ανεξάρτητο κράτος στην Θράκη παίζονται και τα συμφέροντα των Γερμανών και οι διεκδικήσεις των Τούρκων.

Όσοι έχουμε διαβάσει την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών ένας από τους όρους της ψευδοσυμφωνίας είναι η παραχώρηση ΑΟΖ ( Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στα Σκόπια) δηλαδή τους παραχωρούμε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και Καβάλας για να μπορούν πλοία με σημαία των Σκοπίων να χρησιμοποιούν το λιμάνι χωρίς κανένα πρόβλημα, φυσικά το λιμάνι χρειάζονται οι Γερμανοί για την εξαγωγή των εμπορευμάτων τους διότι τα Σκόπια δεν έχουν καμία σημαντική παραγωγή για εξαγωγές εκτός Ευρώπης, ως εκ τούτου αντιλαμβανόμαστε ότι πίσω από την χρήση είναι ο σκοπός και πίσω από τον σκοπό ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

Ακούσαμε το επιχείρημα ότι βάσει του ΟΗΕ οι περίκλειστες χώρες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα λιμάνια των υπολοίπων χωρών με τα οποία συνορεύουν οι περίκλειστές χώρες και που έχουν έξοδο στις θάλασσες, και εδώ ερωτούμε γιατί πρέπει να παρέχει η ΕΛΛΑΣ το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στα Σκοπια την στιγμή που οι χώρες με τις οποίες συνορεύουν τα Σκόπια και έχουν έξοδα στις θάλασσες είναι τρεις, Αλβανία, Ελλάς, Βουλγαρία, γιατί λοιπόν δεν παραχωρούνται τα λιμάνια της Αλβανίας και της Βουλγαρίας στα Σκόπια για έξοδα στις θάλασσες ;

Όπως βλέπουμε το επιχείρημα των αριστεριστών και λοιπών πληρωμένων δημοσιογράφων ότι ήμαστε υποχρεωμένοι να παραχωρήσουμε τα λιμάνια μας στους Σκοπινούς και χωρίς την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών βάσει του ψηφίσματος του ΟΗΕ δεν ευσταθεί καθώς δεν είμαστε η μόνη συνορεύουσα χώρα με πρόσβαση στις θάλασσες.

Υπογραφή της ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών και το μεγάλο κόλπο των Σκοπιανών έγκειται στο γεγονός, ότι η ψευδοσυμφωνία υπεγράφη από υπουργούς εξωτερικών των δυο χωρών που δεν είχαν την αρμοδιότητα να υπογράφουν συμφωνίες σε κρατικό επίπεδο για τόσο σημαντικό θέμα, χωρίς την προηγούμενη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και στις δυο χώρες και επικύρωση της συμφωνίας με 180 βουλευτές και ΟΧΙ 151 στην Ελλάδα, διότι όπως είδαμε στα Σκόπια η ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών επικυρώθηκε με 2/3 της βουλής, δηλαδή υπό την απόλυτη πλειοψηφία, φυσικά μέσω εξαγορών συνειδήσεων των βουλευτών.

Η Συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων αφαίρεση αγαλμάτων σημάτων που παραπέμπουν στην Αρχαία Ελληνική Μακεδονία κ.λπ και εκ μέρους της Ελλάδος αναγνώριση της Μακεδονικής Εθνότητας και Γλώσσας που είναι το κλειδί της υπόθεσης.

Η Συμφωνία αυτή όμως πρώτον απερρίφθη στο Δημοψήφισμα των Σκοπίων όπου η προσέλευση των συμμετεχόντων ήταν κάτω του 50 % του συνόλου εγγεγραμμένων και βάσει του Συντάγματος των Σκοπίων το Δημοψήφισμα είναι άκυρο.
Δεύτερων οι όροι της συμφωνίας έπρεπε να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος του 2018 κάτι που επίτηδες η πλευρά των Σκοπίων καθυστερούσε για να μπορέσει να το ακυρώσει μελλοντικά η να διατηρήσει για όσο διάστημα επιθυμεί την συμφωνία.
Τρίτον η Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπεγράφη από τον πρόεδρο των Σκοπίων, ο οποίος αρνείται να υπογράψει επομένως ουσιαστικά δεν έχει επικυρωθεί !

Ποιο είναι τώρα το ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ των Σκοπιανών εις βάρος της Ελλάδος ;

Οι Σκοπιανοί προέβησαν σε αλχημείες για να επικυρώσουν την ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών αφήνοντας πάντα μια ανοιχτή πόρτα μελλοντικής του ακύρωσης, ο στόχος τους είναι ένας να κάνουν τα πάντα για να για να πετύχουν την επικύρωση από την πλευρά της Ελλάδος, διότι η επικύρωση από την πλευρά της Ελλάδος επιφυλάσσει μεγάλες παγίδες για την Ελλάδα και οφέλη για τους Σκοπιανούς.

1. Η επικύρωση από την πλευρά της Ελλάδος απαιτεί έστω και ΑντιΔημοκρατικά χωρίς Δημοψήφισμα την έγκριση από τους 151 βουλευτές
2. Την έγκριση από επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας
3. Την έγκριση – υπογραφή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έχοντας οι Σκοπιανοί την έγκριση του Ψευδοσυμφώνου των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή, την επιτροπή εξωτερικών και άμυνας και Πρόεδρο της Ελλάδος αποκτούν στα χέρια τους ένα αδιανόητο για την Ελλάδα αποδεικτικό στοιχείο αναγνώρισης από την πλευρά της Ελληνικής Κυβέρνησης της Μακεδονικής Εθνότητας και Μακεδονικής Γλώσσας.

Την επομένη μέρα οι Σκοπιανοί επικαλούμενοι την άρνηση υπογραφής του Προέδρους τους και την μειοψηφία στο Δημοψήφισμα, και την αντισυνταγματική ψήφιση από την βουλή τους μπορούν να αναιρέσουν την υπογραφή τους από το Ψευδοσύμφωνο των Πρεσπών και επαναφέρουν πάλι το όνομα σκέτο “Μακεδονία” το παλαιό τους Σύνταγμα, έχοντας όμως πλέον γίνει μέλη στο ΝΑΤΟ και έχοντας στα χέρια τους εις βάρος της Ελλάδος το Ισχυρότερο Χαρτί της “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ”

Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του διασυρμού της Πατρίδος μας από τους εθνοπροδότες που ψηφίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών ;
Διότι στην συνέχεια τα Σκόπια μπορούν να καταφύγουν στα Διεθνή δικαστήρια ή Δικαστήριο της Χάγης και να ζητήσουν την αναγνώριση τους ως “Μακεδονία” καθώς η ΕΛΛΑΣ θα έχει ήδη αναγνωρίσει με ψήφισμα στην Βουλή και με τις ακόλουθες διαδικασίες και θα έχει αποδεχθεί την ύπαρξη της “Μακεδονικής Εθνότητας και Γλώσσας”, επομένως έχοντας τόσο ισχυρό πειστήριο το δικαστήριο θα αποδώσει το δίκαιων στους Σκοπιανούς για την χρήση του ονόματος “Μακεδονία” διότι δεν νοείται να αναγνωρίζεσαι ότι είσαι Μακεδονικής Εθνότητας και ομιλείς Μακεδονική γλώσσα και να μην έχεις δικαίωμα να λέγεται η χώρα σου Μακεδονία.

Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της εγκληματικής ενέργειας των Βουλευτών και όσων υπογράφουν το ψευδοσύμφωνο των Πρεσπών !
Πάμε μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας !

Οι γενιές που έφυγαν και οι γενιές που θα έρθουν θα μας καταριούνται !

Έλληνες και Ελληνίδες σταματήστε τους προδότες !

Αντίσταση να μην περάσει η ψευδοσυμφωνία !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ