Ξέσπασε κι επίσημα ο “γαλάζιος” εμφύλιος στην αυλή του Μητσοτάκη! “Μπουρλότο” Κουρτάκη σε Κυρανάκη: Κάνει κακό κάθε φορά που εμφανίζεται, αντίγραφο του Άδωνι!

0
64


ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ ολους τους ανθρωπους της ΜΑΡΕΒΑ???

Επιβεβαιώνεται το The FaQ που είχε μιλήσει από την Παρασκευή για ακήρυχτο πόλεμο που σοβει στο εσωτερικό της ΝΔ και …

μάλιστα στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το απίστευτο φιάσκο της Κυψέλης. Έτσι μετά το σιωπηλό “κόφτη” (χθες) στο δίδυμο Κυρανάκη-Ζαχαράκη (οι δικές μας πληροφορίες περιλαμβάνουν και το Ρωμανό) σήμερα επανήλθε ο Γιάννης Κουρτάκης (εκδότης των “Παραπολιτικών”, δεξί χερι Μαρινάκη- κουμπάρος Ντόρας Μπακογιάννη) με μια ανάρτηση “κόλαση” κατά του Κυρανάκη:

Ζημιά στην κεντρώα δεξαμενή της ΝΔ κάνουν οι εμφανίσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου.

Τεράστιο είναι το κόστος για την Ν.Δ. και προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις εμφανίσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Με δεδομένο ότι ο τελευταίος ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που επέλεξε να βγάλει μπροστά από τις κάμερες η νέα ηγεσία της Ν.Δ., είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, το μέγεθος της επικοινωνιακής (και όχι μόνο) ζημιάς.

Ο νεαρός Κυρανάκης, προφανώς υπό το άγχος της εκλογής του, από μετριοπαθής, έχει μετεξελιχθεί (τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο του) σε ένα πολιτικό που απλώς μιμείται τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έχουν διενεργηθεί στην εκλογική περιφέρεια που θα πολιτευτεί ο φιλόδοξος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, η στρατηγική που ακολουθεί μόνο πολιτικά οφέλη δεν του προσφέρει.

Απεναντίας, εκτός από το εκλογικό σώμα, οι παρουσίες του κ. Κυρανάκη, άρχισαν να ενοχλούν ακόμη και τους βουλευτές της Ν.Δ. Φυσικά καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει και ο χαρακτήρας του (νεαρού) άνδρα, στον οποίο πλέον πέραν την αλαζονείας, κυριαρχούν η έπαρση και η αχαριστία. 

Γιαννης Κουρτακης@KourtakisJohn

Όταν ο Κυρανάκης αντιγράφει τον Άδωνι και κάνει ζημιά στην ηγεσία της Ν.Δ. https://www.parapolitika.gr/article/otan-kiranakis-antigrafi-ton-adoni#.XAZkNA3YqBY.twitter 

1:26 μ.μ. – 4 Δεκ 2018

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Όταν ο Κυρανάκης αντιγράφει τον Άδωνι

Ζημιά στην κεντρώα δεξαμενή της Ν.Δ. κάνουν οι εμφανίσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου

parapolitika.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ