ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ! ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ με άνδρα ο (Αλ. Πατέλης) οικονομικός σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη…

0
77

Προφανώς η Καθημερινή και το γρ. Πρθ θα είχαν πολύ σοβαρούς λόγους να μας ενημερώσουν για τον την συζυγο ενός υψηλά αμοιβομενου συμβούλου του Μαξίμου που εισηγείται δε οικονομικά μέτρα και πολλές φορές δυσάρεστα για τον Έλληνα εργαζόμενο και την ελληνίδα νοικοκυρά.


Φαντάζομαι δεν θα αργήσει η στιγμή να δούμε το ίδιο ενδιαφέρον για έναν εργάτη στα καμίνια της Λαρκο,για ένα υπό απόλυση λιγνιτορυχο της ΔΕΗ ή για μια εργαζόμενη στην αποκομιδή σκουπιδιών. Ίσως να έχουν κι αυτοί συζύγους -τον την-κλπ
Φάουλ φάουλ λοιπόν της Στουρναροπαρεας και του Σκερτσου.Η επιτυχία της κυβέρνησης θα κριθεί από την ικανότητα να παράγει συνεχώς έργο, λέει στο γεύμα με την «Καθημερινη» ο Αλέξης Πατέλης, προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού.


Τονίζοντας ότι ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η αποδοχή των άλλων, είναι δείγμα θετικό, αποκαλύπτει ότι «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου».


Ο κ. Πατέλης έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον στο οποίο έκανε και τη διατριβή του. Εργάστηκε ως οικονομολόγος και αναλυτής στο χρηματοπιστωτικό τομέα τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ. Των αρμοδιοτήτων του άπτονται ζητήματα σχέσεων με την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ