«Μύλος» με την εστίαση – Άλλα λέει ο υπουργός, άλλα ο υφυπουργός

0
64

Η απόφαση είναι ότι δεν υπάρχει απόφαση

Το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης είναι αφενός ένα μεγάλο στοίχημα, αλλά και ένα αίτημα των επαγγελματικών του χώρου, που δοκιμάστηκαν όσο λίγοι από την πανδημία.

Πότε όμως θα ανοίξουν τα καταστήματα της εστίασης; Σ’ αυτό δυστυχώς υπάρχουν πάνω από μία απαντήσεις, αφού άλλα δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και άλλα ο υφυπουργός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο CNN Greece είπε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα και αφού εκτιμηθούν τα αποτελέσμαστα του πρώτου ανοίγματος μέρους της οικονομικής δραστηριότητας. Την ίδια ώρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, δήλωνε στον ΣΚΑΪ ότι υπάρχει οριστική απόφαση να ανοίξουν εστιατόρια και καφετέριες την 1η Ιουνίου.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι δύο υπουργοί δεν μιλιούνται, αφού μέχρι και πρόσφατα πήγαναν μαζί με μεζούρες και μετρούσαν την απόσταση των τραπεζιών σε κατάστημα εστίασης, άρα το πρόβλημα είναι ότι μάλλον δεν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική και ο καθένας δηλώνει ό,τι νομίζει ότι συμβαίνει. Δεν το λες και το τέλειο επιτελικό κράτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ