Νέα εξαήμερη άδεια εξασφάλισε ο Κουφοντίνας!

0
50

Θα κάνει πρωτοχρονιά στο σπίτι του

Νέα άδεια, την 5η κατά σειρά, παίρνει αύριο το πρωί ο Δημήτρης Κουφοντίνας ο οποίος θα κάνει Πρωτοχρονιά στο σπίτι του, καθώς η άδεια είναι εξαήμερη (4 ημέρες άδεια συν δύο ημέρες για τα οδοιπορικά του).

Το Συμβούλιο των φυλακών έκανε δεκτή σχετική αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έχει τηρήσει τους όρους των προηγούμενων αδειών. Υπενθυμίζεται ότι, από τον περασμένο Αύγουστο, ο Δημήτρης Κουφοντίναςκρατείται στις αγροτικές φυλακές του Βόλου από όπου και θα λάβει τη νέα του άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών, το συμβούλιο Εφετών Πειραιά απέρριψε αίτημα του Σάββα Ξηρού ο οποίος ζήτησε την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας. Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η περίπτωσή του εμπίπτει στο άρθρο 110 Α του Ποινικού Κώδικα, ωστόσο θα πρέπει να εκτίσει 25 πραγματικά έτη της ποινής του πριν αποφυλακιστεί.

Ο εισαγγελέας στην πρόταση του προς το συμβούλιο είχε την γνώμη ότι ο Σάββας Ξηρός δεν μπορεί να κάνει επίκληση του επίμαχου άρθρου, το οποίο κατά την κρίση του δεν αφορά τους πολύ-ισοβίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ