Δεν μας είπε μόνο … ποιου έτους! Ο Γεωργιάδης λέει τώρα οτι αρχές Ιουνίου μπαίνουν μπουλντόζες στο Ελληνικό ( εκείνες που θα έμπαιναν τον προηγούμενο Ιούλιο)

0
75

Είναι κι ο ανασχηματισμός – που φημολογείται – στη μέση, είναι και που ο Άδωνης γενικά δεν χαρακτηρίζεται και από “σταθερότητα” στις πολιτικές του δηλώσεις, αλλά πάντως σήμερα ( Μάϊός του 2020) μάθαμε ότι “Περίπου αρχές Ιουνίου μπαίνουν μπουλντόζες στο Ελληνικό”! Εκείνες που θα έμπαιναν – όπως δήλωναν όπου σταθούν πριν από έναν χρόνο ακριβώς Μητσοτάκης-Γεωργιάδης – πέρυσι 10 ημέρες “αφού θα κέρδιζε η ΝΔ τις εκλογές”. Τις έκλογες που έγιναν στις 7 Ιουλίου του 2019!!!

«Στις αρχές Ιουνίου αναμένονται οι μπουλντόζες, οι εκσκαφείς, τα κομπρεσέρ. Πρώτη τους μέριμνα θα είναι να κατεδαφίσουν τα ερειπωμένα κτίρια, ώστε να ανοίξουν τον δρόμο για την αναδιαμόρφωση του χώρου. Για σχεδόν δύο δεκαετίες ένα από τα πιο ελκυστικά ακίνητα της Ευρώπης παρέμενε ανεκμετάλλευτο. Το Ελληνικό έγινε σύμβολο για πολλές δυσλειτουργίες, που είχαν οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδας: ισχυρή γραφειοκρατία, πολιτική αντιπαράθεση και μία ευρύτατα διαδεδομένη δυσπιστία απέναντι στις επενδύσεις».

«Αν όλα πάνε καλά, το project θα αρχίσει μέσα σε λίγες εβδομάδες, περίπου στις αρχές Ιουνίου», δηλώνει στο SPIEGEL ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Και ζήλεψε και ο … Πινόκιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ