Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη

0
75

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη για την δήμο Αμαρουσίου, είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό!

Η ίδια όμως επέλεξε την σημερινή ημέρα για να ανακοινώσει ότι κάνει πίσω, μετά από πιέσεις που δέχθηκε σε όλα τα επίπεδα, πολιτικό και οικογενειακό!

Η Μαρίνα Πατούλη με μια λιτή δήλωση ανακοινώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία του Αμαρουσίου!

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης τονίζει ότι δεν θα είναι υποψήφια  προκειμένου να συμβάλει στην ενότητα που με τη σειρά της θα διασφαλίσει 

«τη συνέχεια του σπουδαίου έργου του δημάρχου Αμαρουσίου και συζύγου της Γιώργου Πατούλη».

Η ανακοίνωσή: 

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι.

Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι.

Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Ομως ο σύζυγός της είναι ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής και στο Μαρούσι η ΝΔ δεν έδωσε το χρίσμα στην απίστευτα λαοφιλή και με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, Μαρίνα, αλλά σε έναν φαρμακοποιό της πόλης!

Ο ίδιος ο Γ.Πατούλης δήλωσε επίσημα ότι στηρίζει τον υποψήφιο της ΝΔ, προκαλώντας οικογενειακό/αδιέξοδο στην σύζυγό του που αναγκάστηκε  «να κάνει πίσω».

http://difernews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ