Φασιστοειδή της αριστεράς «κυνηγούν» πατριώτισσα δασκάλα δημοτικού στην Θεσσαλονίκη γιατί ενημερώνει τα παιδιά για την προδοσία των Πρεσπών!

0
282

Την ώρα που τα φασιστερά απομεινάρια του Τσαουσέσκου και του Στάλιν επιβάλουν τη δική τους προπαγάνδα για την προδοσία της Μακεδονίας υπάρχουν αντιστασιακές φωνές μέσα στα σχολεία που διδάσκουν την αλήθεια στα παιδιά μιας. Μιά τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της πατριώτισσας δασκάλας δημοτικού στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, η οποία με δικά της έξοδα ενημέρωνε τους μαθητές της για την αλήθειά γύρω από τις επιπτώσεις που θα έχει για την Μακεδονία μας η συμφωνία των Πρεσπών.

Η πράξη αυτή της πατριώτισσας δασκάλας εξόργισε το κομματικό φυλλάδιο της φασιστερής κυβέρνησης΄, την εφημερίδα «Αυγή» καθώς έκανε λόγο για «δηλητήριο του εθνικισμού στα σχολεία». Σύμφωνα με την εφημερίδα ενάντια στην πατριώτισσα δασκάλα έχει κινηθεί Ένορκη Διοικητή Εξέταση από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε παρακάτω το «δηλητήριο» που αυτή η δασκάλα πότιζε στα παιδιά μας σύμφωνα με τους φασιστερούς. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να πούμε ότι στους δύσκολους καιρούς που έρχονται χρειαζόμαστε τέτοιους δασκάλους και δασκάλες. Μπράβο της για αυτό που έκανε και την ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ