Κώστα Μπακογιάννη, σταμάτησε τον αποκλεισμό των δρόμων της Αθήνας! ‘Στραγγαλίζεις’ τους πολίτες, καταστρέφεις τα μαγαζιά και τινάζεις στον αέρα την κυκλοφορία στο Κέντρο!

0
76

Σε ολέθριο σφάλμα του Κώστα Μπακογιάννη -όπως είχε εγκαίρως προειδοποιήσει το europost.gr– εξελίσσονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας, για τη δημιουργία του περιβόητου πλέον ‘Μεγάλου Περιπάτου’.

Όλα έγιναν στο γόνατο, χωρίς καμία σοβαρή συγκοινωνιακή μελέτη. Και με μεγάλη επιπολαιότητα και προχειρότητα, βυθίστηκε το Κέντρο της Αθήνας στο κυκλοφοριακό χάος, με τους πολίτες εγκλωβισμένους -από την πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων- μέσα στα αυτοκίνητά τους να σκέφτονται πως θα δραπετεύσουν από το ‘κλουβί’, που τους έφτιαξε ο Δήμαρχος.

Επειδή ο Κώστας Μπακογιάννης έχει αποδείξει ότι έχει πολιτική κρίση και ικανότητες, αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως έφτασε σε αυτό το φιάσκο!

Ένα είναι βέβαιο: Αν δεν διορθώσει αμέσως το τεράστιο λάθος του, απελευθερώνοντας και ξαναδίνοντας στην κυκλοφορία τις κεντρικές λεωφόρους των Αθηνών, όπως η Πανεπιστημίου, η Βασ. Σοφίας κλπ., τότε θα αποδειχθεί ως ο χειρότερος Δήμαρχος της Αθήνας και θα εξανεμίσει πλήρως το πολιτικό του κεφάλαιο σε χρόνο ρεκόρ, δηλαδή μέσα στον πρώτο χρόνο της θητείας του.

Ο πολυδιαφημισμένος από ορισμένα (καλά ταϊσμένα!) ΜΜΕ ‘Μεγάλος Περίπατος’, εξελίσσεται σε καθημερινό Μεγάλο Γολγοθά των πολιτών και σε διαρκές μεγάλο φιάσκο του νέου Δημάρχου της Αθήνας.

Κατά κυριολεξίαν, δεν υπάρχει επαγγελματική ομάδα ή κοινωνική κατηγορία, που να είναι ικανοποιημένη από το χάλι που προέκυψε!

Καλούμε, λοιπόν, τον Κώστα Μπακογιάννη να διορθώσει το σοβαρό σφάλμα του και να επανα-οριοθετήσει τον ‘Περίπατο’, από τις αρχές της Μητροπόλεως και της Ερμού και προς τα κάτω. Πάνω από την Μητροπόλεως και την Ερμού να μην αγγίξει τίποτα! Δεν αντέχει άλλο η πολύπαθη Αθήνα! Μετά από 11 χρόνια μνημονιακής μιζέριας και εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού! Φτάνουν τα πειράματα κ΄. Μπακογιάννη στην πλάτη των Αθηναίων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ