Γυρίζει την πλάτη στους επιχειρηματίες – και του Τουρισμού – ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Εγώ έκανα ότι ήταν να κάνω, τώρα βγάλτε τα πέρα…

0
79

Να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης ζητεί από τους επιχειρηματίες, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Real News»! Ουσιατικά ο Πρωθυπουργός φαίνεται να περνάει ένα μήνυμα τύπου “εγώ έκανα οτι ήταν να κάνω, τώρα βγάλτε πέρα μόνοι σας”, αφήνοντας στην τυχη του τον βαριά πληγωμένο από την κρίση που προκάλεσαν τα μετρα για τον κορονοϊό, κλάδο της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα στον Τουρισμό, όπου φαίνεται οτι θα υπάρχει το πιο βαρύ πλήγμα!

Στη δήλωσή του αλά … Πόντιος Πιλάτος για ότι συμβεί, ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι με το πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε, η πολιτεία έχει κάνει το καθήκον της και έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας.Επισημαίνει ότι τώρα αναμένει από τους επιχειρηματίες να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και την στήριξη της απασχόλησης και τους ενθαρρύνει να δράσουν.

Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν για πολύ μεγάλες εταιρείες, όπως στην περίπτωση της Aegean όπου τόσο ο Αδ. Γεωργιάδης, όσο και ο Αχ. Καραμανλής, δήλωσαν οτι ασφαλώς και δεν θα την αφήσει η κυβέρνηση “χωρίς στήριξη”.

Πηγή: naftemporiki.gr naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ