Στην αντεπίθεση ο Ριχάρδος: Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Πρωθυπουργού

0
71

Θέμα χρόνου είναι όπως όλα φαίνονται η αποφυλάκιση του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου, αφού μετά την τοποθέτηση της αρμόδιας αρχής ΑΑΔΕ στην υπόθεση, το κατηγορητήριο φαίνεται να έχει καταρρεύσει.

Και μπορεί η προφυλάκιση ανευ τεκμηριωμένων στοιχείων να είναι απο μόνη της μεγάλο πλήγμα στην αξιοπιστία της πολύπαθης Ελληνικής Δικαιοσύνης, όμως η όλη υπόθεση λαμβάνει μεγάλες πολιτικές προεκτάσεις.

Η τοποθέτηση από το βήμα της Βουλής, πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης, του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ξεκάθαρα πήρε θέση και προδίκασε το αποτέλεσμα της διαδικασίας, έχει ανοίξει διάπλατα το παράθυρο στον Ριχάρδο να κινηθεί νομικά κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού με αγωγή αποζημίωσης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το τεκμήριο της αθωότητας δεν χωρά αμφιβολία πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ποδοπατήθηκε και δύσκολα ο Αλέξης Τσίπρας αν η αγωγή φτάσει ποτέ στην αίθουσα θα γλυτώσει την καταδίκη.

Την ίδια ώρα πάντως,  σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το δικαστικό ρεπορταζ, οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση από την πλευρά των κατηγορούμενων, δεν φαίνονται να έχουν την διάθεση να ρίξουν λάδι στη φωτιά και επιθυμούν να πέσουν οι τόνοι.

Η νούμερο ένα προτεραιότητα των συνηγόρων υπεράσπισης είναι η άμεση αποφυλάκιση των πελατών τους.

Όταν αυτό συμβεί, στη συνέχεια θα εξεταστούν με πολύ προσοχή τα επόμενα βήματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ