«Υγειονομικό θρίλερ» σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Αττικής! Το αδιαχώρητο στις ακτές! «Κόλαση» στους δρόμους! Ούτε σκέψη για μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό!

0
75

Ο κακός χαμός γίνεται από το πρωί στις παραλίες της Αττικής, καθώς χιλιάδες κάτοικοι του λεκανοπεδίου έχουν ξεχυθεί στις παραλίες, λόγω καύσωνα!

Το πρόβλημα είναι ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού!

Οι αρμόδιοι των παραλιακών Δήμων περιορίζονται σε ευχολόγια και σε εκκλήσεις και έχουν κατεβάσει τα χέρια, μη ξέροντας τι να κάνουν! Την χειρότερη εικόνα παρουσιάζουν οι παρέες των νέων παιδιών, που αγνοούν παντελώς την ύπαρξη του κινδύνου από τον κορωνοϊό και απολαμβάνουν την μικρή εκδρομή τους λες και δε συμβαίνει τίποτα!

Το europost.gr μετά από ένα μακρύ οδοιπορικό σε πολλές παραλίες της πρωτεύουσας, σας παραθέτει ενδεικτικά κάποιες φωτο και συγκεκριμένα από την παραλία της Αναβύσσου, όπου οι επισκέπτες αναζήτησαν μια ανάσα δροσιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Οι ιδιοκτήτες των παραθαλάσσιων beach bars είναι οι μόνοι, που έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες ασφαλείας και μέτρα προφύλαξης που ισχύουν, αλλά όχι και οι επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί.

  

Όπως μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε, από τις φωτογραφίες του europost.gr είναι στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλο! Η απόλυτη σαρδελοποίηση! Ούτε μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης, ούτε τίποτα! Όπου υπήρχε έστω και το ένα μικρό κενό στην παραλία, αυτομάτως καλυπτόταν από άλλον επισκέπτη, που μόλις έφτανε!

«Οπλιστείτε με υπομονή»
Κατακόκκινος έχει γίνει ο χάρτης του οδικού δικτύου της Αττικής σε όλα τα παραλιακά μέτωπα. Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει οι Αθηναίοι που ήθελαν να ξεφύγουν από τον καύσωνα και να πάρουν μια ανάσα δροσιάς.

Ευχόμαστε τις δραματικές επιπτώσεις αυτών των συναθροίσεων να μην τις δούμε στα νοσοκομεία στα τέλη Μαΐου και μέσα στον Ιούνιο. Θα είναι το απόλυτο θρίλερ! Η επιστροφή του εφιάλτη, με συνθήκες καταστροφής και με αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων, που δεν είναι δυνατόν από τώρα να υπολογίσει κανείς!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ