Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Υπό τον κλοιό Μακεδόνων ο Παπαδημούλης – Του τα «έψαλαν» για το...

Υπό τον κλοιό Μακεδόνων ο Παπαδημούλης – Του τα «έψαλαν» για το ξεπούλημα της Μακεδονίας – Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. σε πατριώτες

0
73

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά πλέον οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Όπου και να πάνε θα βρίσκουν μπροστά τους Μακεδόνες που τους θυμίζουν την προδοσία στην οποία προχώρησαν. Σε ομιλία του Παπαδημούλη για τα «οφέλη» της Συμφωνίας των Πρεσπών, ομάδα Ελλήνων κατάφερε να προσπεράσει τα δεκάδες αστυνομικά μπλόκα και να τα «ψάλλει» στον ευρωβουλευτή.


Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας σήμερα στις Σέρρες για την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη. Ο Ευρωβουλευτής μιλά σε σχετική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία απέκλεισε από το μεσημέρι το κέντρο της πόλης, με δύο ζώνες ασφαλείας απαγορεύοντας στους κατοίκους της πόλης να περπατούν ακόμα και στα πεζοδρόμια σε ακτίνα χιλιομέτρων από τον χώρο όπου ο κ. Παπαδημούλης θα επιχειρούσε να εξηγήσει τα “οφέλη” της επαίσχυντης συμφωνίας.

Έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας, δήλωναν στο ThePresident ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ληφθεί αντίστοιχα μέτρα τάξης, ούτε καν σε επίσκεψη ηγετών ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου αναμένονταν επεισόδια.

Πάντως, παρά την αστυνομοκρατία, δεκάδες πολίτες ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό καταφέρνοντας να φτάσουν σχετικά κοντά στον χώρο όπου μιλούσε ο κ. Παπαδημούλης και έψαλλαν το “Μακεδονία Ξακουστή” στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Embedded video

🇻🇪🇬🇷Ακροκεντρώος🇺🇲🇪🇺🇮🇱@akrokentrwos

Σέρρες, πριν λίγο εξω απο το ξενοδοχείο οπου μιλάει ο Παπαδημουλης.

60

9:35 PM – Feb 1, 2019

25 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίνονται ορισμένα από τα δεκάδες μπλόκα στα οποία σταματούσαν τον κόσμο προκειμένου να τον ελέγξουν στην ίδια τους την πόλη:

pentapostagma.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ