Καταζητείται ! Αφίσα στους δρόμους της Γερμανίας , διαπομπεύει τον Κυρ. Μητσοτάκη για το προσφυγικό και ειδικά για την Μόρια- Διασυρμός της Ελλάδας στο εξωτερικό, σιωπή στα ελληνικά ΜΜΕ

0
75

Μπορεί τα ελληνικά καθεστωτικά Μέσα να φιλοτεχνούν, έναντι αμοιβής εκατομμυρίων, την εικόνα του “Μεσσία” για τον Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά διεθνείς οργανώσεις που ασχολούνται με το προσφυγικό έχουν φιλοτεχνήσει την αφίσα του “καταζητούμενου” για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.


Εδώ και μερικές μέρες οι δρόμοι στην Γερμανία, την Αυστρία και σε άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, έχουν πλημμυρίσει από αφίσες που καταγγέλλουν την Άνγκελα Μέρκελ, τον Κυρ. Μητσοτάκη, την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Βαυαρό υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ για απάνθρωπη πολιτική τους στο μεταναστευτικό – προσφυγικό.

Ειδικά για τον Κυρ.Μητσοτάκη αναφέρεται ότι καταζητείται επειδή κατάργησε το ανθρώπινο δικαίωμα του ασύλου, αλλά και την κατάσταση στην Μόρια με τις απειλητικές για τη ζωή συνθήκες διαβίωσης των  προσφύγων.

Το θέμα κάνει τον γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο και στον Διεθνή Τύπο.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του beyondeurope.net:

“Ποιοι είναι οι πολιτικοί και οι οργανώσεις που αρνούνται συνεχώς να σώσουν ανθρώπους που διαφεύγουν από τις εμπόλεμες ζώνες, από την πείνα και τον φόβο και αναζητούν μια καλύτερη ζωή σε όλο τον κόσμο; Ποιος φταίει για την υγεία και τις απειλητικές για τη ζωή συνθήκες διαβίωσης σε στρατόπεδα προσφύγων όπως η Μόρια στην Ελλάδα και αλλού; Είναι το σύστημα – αλλά και τα αφεντικά που το επιβάλλουν. Αρκετά! Σε όλη τη Γερμανία και την Αυστρία εμφανίστηκαν αφίσες κατά τη διάρκεια της νύχτας, φωνάζοντας τους υπεύθυνους για αυτήν τη δολοφονική κατάσταση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ