Όργιο εγκληματικότητας στην Καλλιθέα! Τι κάνει ο Δήμαρχος?… «Έκρηξη» ληστειών, διαρρήξεων και διακίνησης ναρκωτικών!

0
289

«Έκρηξη» εγκληματικότητας σημειώνεται τους τελευταίους μήνες στον μεγάλο Δήμο της Καλλιθέας, σε βαθμό, που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον εμπορικό κόσμο, στους επαγγελματίες, αλλά και στην πλειοψηφία των κατοίκων!

Έχουν πολλαπλασιαστεί, σε απίστευτο βαθμό, οι κλοπές κάθε είδους, οι ληστείες και οι διαρρήξεις, με την διακίνηση ναρκωτικών να εξαπλώνεται παντού όπου συχνάζουν νέοι άνθρωποι!

Επαγγελματίες, που έχουν τα καταστήματά τους, με αντικείμενο δραστηριότητος πάσης φύσεως, εξομολογούνται σε ρεπόρτερ του europost.gr, ότι έχουν υποστεί πολλές φορές διαρρήξεις στα μαγαζιά τους, από συμμορίες νεαρών (μεταξύ των οποίων Ρομά, Αλβανοί, αλλά και πολλοί Έλληνες), οι οποίοι συχνάζουν στις πλατείες και στα αλσύλλια, τα βράδια και τα απογεύματα, τσεκάροντας ξεδιάντροπα τους μελλοντικούς τους στόχους.

«Δεν αντέχω άλλο! Θα το κλείσω το φαρμακείο», είπε στο europost.gr γνωστή και αγαπητή φαρμακοποιός της Καλλιθέας, της οποίας το μαγαζί βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και έχει «χτυπηθεί» από τις συμμορίες των νεαρών πάνω από δυο φορές!

Το ίδιο συμβαίνει και με καφενεία, περίπτερα, καταστήματα τροφίμων και ρούχων, αλλά και γραφεία μικρομεσαίων εταιρειών και ελευθέρων επαγγελματιών!

Για να μη μιλήσει κανείς για το όργιο μικροκλοπών του δρόμου (πορτοφόλια, κινητά κλπ), που αποτελούν πλέον τον κανόνα της καθημερινότητας στην Καλλιθέα και όχι την εξαίρεση!

Υπάρχουν πολυκατοικίες, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, στα διαμερίσματα των οποίων έχουν μπουκάρει διαρρήκτες πάνω από 5 φορές!

Οι κάτοικοι, αγανακτισμένοι, εκφράζονται με πικρά λόγια για τον Δήμαρχο, Δημήτρη Κάρναβο, αλλά και για την αδιαφορία της Αστυνομίας!

«Ξέρουν τις συμμορίες των νεαρών, γνωρίζουν πολύ καλά σε ποιές πλατείες συχνάζουν, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να τους σταματήσουν», υπογραμμίζει στον συνεργάτη του europost.gr, κάτοικος της περιοχής.

Και συνεχίζει: «Όλες αυτές οι συμμορίες νεαρών επιδίδονται σε εγκληματικές πράξεις σε συνδυασμό με την διακίνηση και κατανάλωση ποσοτήτων ναρκωτικών! Αυτό γίνεται μπροστά στα μάτια μας, στα μαγαζιά και στα σπίτια μας και οι υπάλληλοι του Δήμου σφυρίζουν αδιάφορα!».

Δημήτρης Κάρναβος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο Δήμος Καλλιθέας είναι η περιοχή στην οποία κατοικεί, εδώ και πολλά χρόνια και ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, που προέρχεται από τον χώρο της Ν.Δ, είχε σε υψηλή προτεραιότητα το ζήτημα της καταπολέμησης της εγκληματικότητας προεκλογικά, σε έναν Δήμο, από τους μεγαλύτερους της Ελλάδος, στον οποίο τα τελευταία χρόνια έχουν ενσωματωθεί και πολλές ομάδες μεταναστών, οι οποίοι είναι είτε Έλληνες στην καταγωγή (Πόντιοι), είτε ανήκουν σε άλλες εθνότητες, όπως Ρώσοι, Πολωνοί, Αλβανοί, Αιγύπτιοι κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ