“Το νου” σου λέει το antinews στο Μητσοτάκη γιατί “ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι. Μάζι και πολλοί βουλευτές σας που κυριολεκτικά βράζουν τόσο με την δική σας αλαζονεία όσο και μελών της οικογένειάς σας”

0
84

Σκληρή επίθεση εξαπολύει για άλλη μία φορά άρθρο του antinews στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για “αλαζονεία της εξουσίας” και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι “σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες”.

“Τον τελευταίο χρόνο η χώρα ζει έναν απίστευτο τρόπο διακυβέρνησης που όμοιό του είχε να δει από το 1990” αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, ενώ κάνει αναφορά και στη συμπεριφορά κυβερνητικών στελεχών “που έχουν σηκώσει βλάχικη μύτη νομίζοντας ότι θα βρίσκονται αιώνια στην υπουργική καρέκλα” απέναντι στους δημοσιογράφους γιατί “δεν θέλουν την διαφορετική άποψη. Δεν θέλουν την αντίθετη γνώμη. Δεν αντέχουν να μην τους λιβανίζει μέρα – νύχτα όλο το δημοσιογραφικό σύστημα. Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι ελεύθερος και το σύνταγμα της πατρίδας μας διασφαλίζει την ελευθερία της άποψης και του σχολίου. Θέλουν μόνο να τους προσκυνάς και ο Αυτοκράτωρ να φαίνεται στις δημοσκοπήσεις ο δημοφιλέστερος“.

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο που υπογράφει ο “Δεξιός Επαναστάτης” στο antinews.gr αναφέρει:

“Αρχικά για να βρεις μια θέση στον κρατικό μηχανισμό πρέπει να ανήκεις στον πολύ κλειστό αυτοκρατορικό κύκλο και να λάβεις την έγκριση είτε από το ανηψούδι είτε από την Θεοδώρα την «Αυγούστα».

Για να σου απαντήσουν στο τηλέφωνο πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη.

Στο μεταξύ ορισμένοι έχουν ανέβει σε καλάμι μάρκας Ferrari, καθώς από σύμβουλοι υπουργών που ήταν κάποτε, ανέλαβαν υπουργικά αξιώματα και ξύνεις την πέτσα σου από την αλαζονεία και την βλάχικη μύτη που έχουν σηκώσει νομίζοντας ότι θα βρίσκονται αιώνια στην υπουργική καρέκλα.

Φτάνοντας μέχρι το σημείο της απόλυτης παράκρουσης να σηκώνουν το τηλέφωνο και να απολύουν δημοσιογράφους.

Γιατί;

Διότι δεν θέλουν την διαφορετική άποψη.

Δεν θέλουν την αντίθετη γνώμη.

Δεν αντέχουν να μην τους λιβανίζει μέρα – νύχτα όλο το δημοσιογραφικό σύστημα.

Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι ελεύθερος και το σύνταγμα της πατρίδας μας διασφαλίζει την ελευθερία της άποψης και του σχολίου.

Θέλουν μόνο να τους προσκυνάς και ο Αυτοκράτωρ να φαίνεται στις δημοσκοπήσεις ο δημοφιλέστερος.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να σηκώσουν το τηλέφωνο και μέσα σε δευτερόλεπτα να καρατομήσουν τον Γιώργο Τράγκα από το κανάλι που εργαζόταν.

Μπορεί να μην συμφωνούμε πολλές φορές με τις απόψεις του όμως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να ασκεί κριτική, να κάνει αποκαλύψεις και να εκφράζει την άποψή του για όλα αυτά που συμβαίνουν, τα οποία δυστυχώς είναι πολλά σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο.

Αυτή είναι η δημοκρατία που πρεσβεύει ο κύριος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι;

Που ζούμε επιτέλους;

Στην Βενεζουέλα που δήθεν κατακρίνουν;

Στην Τουρκία του Ερντογάν που φυλακίζει δημοσιογράφους γιατί δεν αναπαραγάγουν την προπαγάνδα του;

Μήπως τελικά κύριε πρωθυπουργέ επιθυμείτε να ασκείτε τα καθήκοντά σας μιμούμενος τον γειτονικό δικτάτορα;

Δεν ξέρουμε αν το έχετε αντιληφθεί κύριε Μητσοτάκη, αλλά σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες.

Κάντε κάτι διότι ο κόσμος πλέον σας πήρε χαμπάρι.

Μάζι και πολλοί εκ των βουλευτών σας που κυριολεκτικά βράζουν τόσο με την δική σας αλαζονεία όσο και διαφόρων μελών της οικογένειάς σας”.

ολόκληρο το άρθρο στο antinews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ