Νέα «καρφιά» του σαμαρικού antinews: Κάτι σάπιο υπάρχει στην ΕΛΑΣ του Χρυσοχοΐδη (video)

0
67

Η γνωστή ιστοσελίδα διερωτάται αν η υπόθεση «”αγγίζει” το Μέγαρο Μαξίμου»

Σοβαρές πολιτικές διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει ο ξυλοδαρμός μοτοσικλετιστή από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, με τον – «σαμαρικών περγαμηνών» – ιστότοπο antinews.gr να διερωτάται αν η υπόθεση «”αγγίζει” το Μέγαρο Μαξίμου».

Όπως αναφέρει η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα, οι αστυνομικοί που φαίνονται στο σχετικό βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, «σύμφωνα με έντονη φημολογία, φέρονται να ήταν αστυνομικοί “συνοδοί” – σωματοφύλακες στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, στο μέγαρο Μαξίμου».

Στη συνέχεια, ο αρθρογράφος απευθύνει τα παρακάτω ερωτήματα:

«-Ποιον ακριβώς συνόδευαν οι μοτοσικλετιστές αστυνομικοί, όταν σημειώθηκε το απαράδεκτο περιστατικό στη διασταύρωση των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας;

-Ήταν αστυνομικοί, τους οποίους είχε τοποθετήσει η υπηρεσία τους (ΕΛΑΣ) ως συνοδούς “υψηλού προσώπου”, και μάλιστα πολιτικού προσώπου, που έχει την έδρα του στο Μαξίμου και, μεταξύ των άλλων, έχει και άτυπη επίβλεψη της ΕΥΠ;

-Ήταν αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν “δεύτερη δουλειά” παράνομα, και συνόδευαν, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, μεγαλοεπιχειρηματία κατασκευαστικής εταιρείας; Ως γνωστόν, διπλή απασχόληση, και μάλιστα τέτοιου είδους, απαγορεύεται από την ΕΛΑΣ.

-Υπό ποίες συνθήκες, και γιατί, σταμάτησαν μοτοσικλετιστή, τον άρπαξαν, με συνέπεια να πέσει το μηχανάκι του, και στη συνέχεια τον έριξαν στο οδόστρωμα;

-Γιατί, ένας εκ των δυο φερομένων αστυνομικών – σωματοφυλάκων εστράφη κατά πολίτη που βρέθηκε εκείνη την ώρα επί τόπου, και διαμαρτυρήθηκε για τον ξυλοδαρμό;».

Όπως υπογραμμίζει το antinews.gr«εάν όντως πρόκειται για κυβερνητικό στέλεχος, πρόκειται για σοβαρό πολιτικό θέμα, αφού το μέλος του μεγάρου Μαξίμου θα πρέπει να αναλάβει τουλάχιστον την πολιτική ευθύνη για τις σκηνές αίσχους που διαδραματίστηκαν.

Εξίσου σοβαρό θέμα, ωστόσο, προκύπτει εφόσον αποδειχθεί ότι επρόκειτο για συνοδούς μεγαλοεπιχειρηματία. Δηλαδή, για αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν “μαύρη” – δεύτερη δουλειά, και, ενώ υπηρετούν ως σωματοφύλακες στο μέγαρο Μαξίμου, κάποιοι τους είχαν “δανείσει” σε … ιδιώτη».

Μάλιστα, ο φιλοσαμαρικός ιστότοπος δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«…Είναι απορίας άξιον γιατί, παρά την ύπαρξη βίντεο, δεν κινήθηκε αυτεπαγγέλτως η Δικαιοσύνη για να ασκήσει δίωξη κατά παντός υπευθύνου και αγνώστων για αυτό το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα ντάλα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Διότι, καλές μεν οι ΕΔΕ, αλλά έχουν αποδειχθεί άκρως αναποτελεσματικές. Για να μην πει κανείς ότι σε πολλές περιπτώσεις κρύβουν την βρωμιά κάτω από το χαλί. Αντίθετα, η παρέμβαση της Δικαιοσύνης είναι επιβεβλημένη, διότι, εκτός των άλλων, διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την αμεροληψία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ