Μέτρα δήθεν προφύλαξης κατά του κορωνοϊού: Στα αεροπλάνα «ο ένας πάνω στον άλλο» αλλά στην παραλία 4 μέτρα απόσταση

0
72

Τεράστια εντύπωση προκαλεί η χθεσινή απόφαση της Κομισιόν, η οποία υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση και την «αυστηρή» κατά τ’άλλα επιτροπή λοιμοξιολόγων, για επαναφορά των προηγούμενων συνθηκών στις αεροπορικές μεταφορές, όπου ο κάθε επιβάτης ήταν δίπλα από τον άλλο, αφού δεν «πέρασε» ούτε καν η ρύθμιση για κάποιες κενές θέσεις στις καμπίνες.

Υποτίθεται ότι ο κορωνοϊός κολλάει με τα ρούχα και σίγουρα χρειάζεται μία απόσταση μίνιμουμ 1 έως 2 μέτρα σε ανοιχτό περιβάλλον, (στην εστίαση τα τραπέζια θα πρέπει να απέχουν 2 μέτρα και στις παραλίες οι ξαπλώστρες 4 μέτρα, ενώ οι λουόμενοι θα είναι 40 ανά στρέμμα!) αλλά στις αερομεταφορές θα εφάπτεται ο επιβάτης ο ένας με τον άλλο σε ένα απόλυτα αεροστεγές περιβάλλον. 

Και φυσικά αν αληθεύουν τα όσα μας βομβαρδίζουν καθημερινώς επί δύο μήνες, όλοι όσοι ταξιδεύουν αεροπορικώς είναι δυνητικά νοσούντες και πιθανόν νεκροί, εν γνώση της ΕΕ και εν γνώσει των κυβερνήσεων.

Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλουν στους πάντες απαγορεύσεις και κοινωνική αποστασιοποίηση ολόκληρων μέτρων και να επιτρέπουν στα αεροπλάνα να «κολλάει» ο ένας πάνω στον άλλο. Φανταστείτε μόνο ένας να έχει κορωνοϊό σε μία κλειστή καμπίνα 200 ατόμων (αν ισχύουν αυτά που μας λένε), η χώρα προορισμού της πτήσης σε λίγες μέρες θα έχει χιλιάδες κρούσματα μόνο από μία πτήση.

Το να γίνονται τεστ πριν ή να έχει πιστοποιητικό είναι πρακτικά αδύνατον αφού θα προκληθεί πανδαιμόνιο με τον προγραμματισμό και τα εισιτήρια.

Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι οι κυβερνήσεις και δη η ελληνική, θέτει περιορισμούς στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ως συνέπεια τον οικονομικό στραγγαλισμό τους, ενώ αν δεν συμμορφωθούν με την… καταστροφή, τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται είναι εξοντωτικά.

Είναι δυνατόν στην παραλία, στο εστιατόρια και την πλατεία να είναι περισσότερο μεταδόσιμος ο ιός από ότι στο αεροπλάνο;  Στο κλειστό χώρο του αεροπλάνου υπάρχει ιδανικότερο μέρος για να μεταδοθεί ο ιός;  Μία απόλυτη αεροστεγής καμπίνα, στην οποία οι επιβάτες θα είναι μέσα πολλές ώρες.

Ας αποφασίσουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ, λοιμωξιολόγοι και λοιποί αν τελικά ο κορωνοϊός είναι μία θανατηφόρα ασθένεια ή μια μυθολογία, γιατί δεν γίνεται όπου τους βολεύει, ο ακραίος συνωστισμός να επιτρέπεται «για το καλό των αεροπορικών» και όπου δεν τους βολεύει, να επιβάλλεται καραντίνα, παρακολούθηση και περιορισμοί, με αποτέλεσμα την καταστροφή των μικρομεσαίων.

Ας μας πουν τι από τα δύο ισχύει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ