Ανάρτηση-έπος Πολάκη: Στο τέλος θα γράψουμε βιβλίο “Ο Νότης στον κάμπο με τα λεφτόδεντρα” – Επί Μηταράκη ό,τι πάρεις τιμολογείται 3-23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με ΣΥΡΙΖΑ

0
63

Συνεχίζει τις καταγγελίες ο Παύλος Πολάκης για το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του Νότη Μηταράκη, ο οποίος με νέα ανάρτησή του μιλά για υπερτιμολογήσεις σε υπηρεσίες που αγοράζει ο υπουργός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “επί Μηταράκη, ό,τι πάρεις τιμολογείται από 3-23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ“!

Μάλιστα ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας ξεκινάει τη νέα του ανάρτηση με καταγγελίες για το υπουργείο του κ.Μηταράκη λέγοντας ότι “στο τέλος θα γράψουμε βιβλίο και θα το ονομάσουμε «Μηταρακειαδα»» ή «Ο Νότης στο κάμπο με τα ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ»!!!”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Στο τέλος θα γράψουμε βιβλίο και θα το ονομάσουμε «Μηταρακειαδα»» ή «Ο Νότης στο κάμπο με τα ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ»!!!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Μετά την απομαγνητοφώνηση (την οποία πληρώνει 23 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε η Αχτσιόγλου), μετά την φύλαξη των Γραφείων Ασύλου (την οποία πληρώνει 18 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε ο Μουζάλας), μετά την αγορά των “χρυσών” αναλογίων, ο Μηταράκης συνεχίζει ακάθεκτος!!!
Α) Για την επέκταση και συντήρηση του ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ λογισμικού προγράμματος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (που ο Μπαλάφας είχε αγοράσει και εγκαταστήσει το 2018 με 24.795€, πετυχαίνοντας έκπτωση για τα υλικά 98%,φωτό 4-5-6)αυτός δίνει στην ίδια εταιρεία 60.822€!!!
Δεν αγοράζει απολύτως τίποτα, αυξάνει μόνο την χωρητικότητα των εγγραφών του προγράμματος!!!! (Φωτό 1-3)
Β) Για τη συντήρηση του λογισμικού προγράμματος της Υπηρεσίας Ασύλου, για την οποία ο Βίτσας το 2019 είχε δώσει 6.917,96€, (φωτό 7-8) αυτός δίνει το 2020 στην ίδια εταιρεία 18.177,16€!! (Φωτό 9-10)
Επί Μηταράκη ό,τι πάρεις, τιμολογείται από 3 – 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον Σύριζα!!!
ΥΓ 1:ταχε πει ο Κωνστανταρας…(φωτό 1)
ΥΓ 2: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , «δημοσιογράφο των τριάκοντα αργύριων» ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ αυτά που γράφω παραπάνω!!!(στοίχημα δε βάζω βέβαια ,θα κλέψω εκκλησία )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ