Έτοιμος να εισφέρει στοιχεία για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνει ο Νίκος Σ., του ανθρώπου από τη συνέντευξη του οποίου στο 2020mag άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, κατηγορούμενου πλέον για βιασμό κατά συρροή.

Για το λόγο αυτό θα βρεθούν αύριο το πρωί, Τετάρτη, στην Εισαγγελία οι συνήγοροι του Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

Οι δικηγόροι του κατέθεσαν χθες, Δευτέρα, καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο 56χρονος ηθοποιός – σκηνοθέτης, ο οποίος παραμένει κρατούμενος για τέταρτη ημέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προετοιμάζει την απολογία του με τη βοήθεια του νέου δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, αφού όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας αποχώρησε από την υπεράσπιση του γνωστού θεατρανθρώπου.

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να αναβληθεί, κατά πάσα πιθανότητα για την Πέμπτη, καθώς ο Αλέξης Κούγιας παρέλαβε τη δικογραφία σήμερα, Τρίτη, το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here