Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Σας ξεβράκωσε ο Ιακωβίδης. Τα δάκρυα του Ιακωβίδη έσταζαν αλήθεια. Τα «δάκρυα» του Αυγενάκη όμως ήταν κροκοδείλια 100%!

Βγήκε στην τηλεόραση με δηλώσεις μπας και σώσει επικοινωνιακά την κατάσταση. Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη απλά χειροτέρεψαν τα πράγματα… Απορώ κύριοι της Εξουσίας πως διανοηθήκατε να ψελλίσετε έστω δύο κουβέντες, όταν στον πρωταθλητή μας δίνατε 250 ευρώ τον μήνα.

Απορώ επίσης πως δεν πήγατε να κρυφτείτε μετά από το ξέσπασμα ενός παιδιού που φέρει το εθνόσημο στο στήθος. Απορώ πως δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τέτοια συμπεριφορά γίνεστε πιο μισητοί από τον κορωνοϊό. Απορώ πως δεν κοκκινίζετε εκεί στις παραλίες που κολυμπάτε και ξοδεύετε σε ένα βράδυ όσα στον πρωταθλητή μας δίνατε για ολόκληρο τον χρόνο. Προς το παρόν παίρνετε χρώμα όχι όμως αυτό που σας πρέπει. Μπράβο σου Ιακωβίδη, τους ξεβράκωσες όπως τους πρέπει.

Το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η συμμετοχή του στο β’ γκρουπ των 96 κιλών ολοκληρώθηκε με 338 κιλά στο σύνολο, επίδοση που του έδωσε την τρίτη θέση (και την 11η στο σύνολο). Ως γνωστόν ήταν ο τελευταίος αγώνας του. Στο φινάλε της προσπάθειάς του ήταν τρομερά δύσκολο να διαχειριστεί τα συναισθήματά του. Είχε περάσει πολλά.

Συγγνώμη για το τρέμουλο της φωνής, είναι οι τελευταίες στιγμές μου στην εθνική ομάδα“, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αρσιβαρίστας στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: “Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100%. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα μετά το Ευρωπαϊκό κατά το διάστημα Απριλίου-Μαΐου. Ήρθα μόνο μ’ ένα μήνα βαριά προπόνηση. Έκανα παραπάνω κιλά απ’ αυτά που έκανα τελευταία στην προπόνηση και δεν μπορώ να έχω παράπονο. Διαλέξαμε να μπούμε σε μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητες μας, αλλά μείναμε από δυνάμεις.

Δεν κλαίω από στεναχώρια, επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω. Θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου, να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here