Τι άλλο θα ακούσουμε από Τούρκους αξιωματούχους; “Υποχρεωτικά, οι πύραυλοί μας θα ενοχλήσουν και τις δυνάμεις των ΗΠΑ»!

0
39

Στο μυστηριώδες, όπως το χαρακτηρίζουν τουρκικά ΜΜΕ, μήνυμα του Πούτιν προς τους Ρώσους τουρίστες αναφέρθηκε ο τούρκος αναλυτής Ερντογάν Καρακούς, ο οποίος προειδοποίησε ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ θα βρεθούν στο στόχαστρο σε ενδεχόμενη ελληνική επίθεση κατά της Τουρκίας.

Τι είπε ο απόστρατος της αεροπορίας και αναλυτής, Ερντογάν Καρακούς

«Εμείς δεν θέλουμε να επιτεθούμε απευθείας στις αμερικανικές μονάδες στην Ελλάδα», είπε ο γνωστός Τούρκος αναλυτής και απόστρατος της αεροπορίαςΕρντογάν Καρακούς στον τηλεοπτικό σταθμό Haber Global, όμως πρόσθεσε ότι «σε οποιαδήποτε περίπτωση επίθεσης από την Ελλάδα, τότε να ξέρουν καλά και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πως ναι, υποχρεωτικά οι πύραυλοί μας θα ενοχλήσουν και τις δυνάμεις των ΗΠΑ», σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Σουλτάν Αρινίρ τον ρώτησε: «Από τώρα και μετά περιμένετε κάποιο προβοκατόρικο βήμα από την Ελλάδα;» και εκείνος απάντησε: «Δείτε τώρα τι δήλωσε ο Πούτιν. Στους Ρώσους τουρίστες είπε “μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου μη τυχόν πάτε στα δυτικά της Τουρκίας” (σ.σ. δημοσιεύτηκε από ελληνική εφημερίδα).

«Δεν είναι λογικοί»

«Δυστυχώς, οι επικεφαλής της Ελλάδας έχουν δείξει πως δεν είναι λογικά άτομα. Και αυτή την στιγμή ο Μητσοτάκης έδειξε πως δεν είναι λογικό άτομο. Για αυτό τον λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να προσέχουμε», είπε στη συνέχεια ο Καρακούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ