Μία καταιγιστική συνέντευξη του αντιπροέδρου της Βουλής και ιστορικού στέλεχος της παράταξης, Νικήτα Κακλαμάνη, στο περιοδικό Επίκαιρα , έρχεται να δημιουργήσει αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα μέσα στον καύσωνα!

Ο έμπειρος πολιτικός αποφασίζει με την.. συνέντευξή του στο περιοδικό να επιτεθεί στο λεγόμενο σύστημα Σημίτη, αλλά και την εμμονή του μεγάρου Μαξίμου να χρησιμοποιεί ουρανοκατέβατους εκσυγχρονιστές στην κυβερνητική δομή.

Η ευθεία αναφορά του μάλιστα ότι άνθρωποι του Σημίτη έχουν κατακλύσει το Μαξίμου, συνιστά ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν κρύβει την εκτίμηση του για τον πρώην πρωθυπουργό, που όμως αποτελεί κόκκινο πανί για τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στηλιτεύει επίσης το γεγονός ότι αυτοί οι ουρανοκατέβατοι εκσυγχρονιστές, έχουν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο στον κόσμο της Ν.Δ.

Είναι μία συνέντευξη – βόμβα, που σίγουρα θα συζητηθεί.

Άλλωστε , ενόχλησε πάρα πολλούς ήδη εντός του μεγάρου Μαξίμου.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης με την  συγκεκριμένη συνέντευξη  , άνοιξε κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου για το κομμάτι (των ουρανοκατέβατων) που βρέθηκε σε υψηλά κλιμάκια εξουσίας, πλησίον μάλιστα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το περίεργο είναι ότι η δυσφορία δεν εκφράστηκε από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά αντίθετα από τους δύο ουρανοκατέβατους υπουργούς εντός Μαξίμου, οι οποίοι έχουν προκαλέσει με την συμπεριφορά τους όχι μόνο τη βάση αλλά ακόμα και πολλούς γαλάζιους βουλευτές.

Αυτούς ακριβώς όμως φωτογράφιζε ο Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας για «ανθρώπους του Σημίτη που βρίσκονται εντός του μεγάρου Μαξίμου και κουνάνε το δάχτυλο στους νεοδημοκράτες»!

Ο λόγος της οργής όμως, ο πραγματικός λόγος, γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι του Σημίτη δεν έχουν και μεγάλες ευαισθησίες για να είναι συναισθηματικοί, είναι το άλλο επίμαχο σημείο στην συνέντευξη Κακλαμάνη. Αυτό στο οποίο ισχυρίζεται ότι όλοι αυτοί θα κριθούν στις εκλογές!

Ε, λοιπόν, αυτό ήταν πραγματική μαχαίρια στην καρδιά των εκσυγχρονιστών! Διότι ακόμα και σήμερα πιστεύουν πως θα βρουν κάποια τρύπα στο επικρατείας για να τρυπώσουν! Και έρχεται ο Κακλαμάνης και τους λέει, ότι θα πρέπει να κριθούν από τον ελληνικό λαό για το έργο τους.

Γι’ αυτό και οι φωνές των σημιτανθρώπων έφτασαν εώς το Πρωθυπουργικό γραφείο, ζητώντας το κεφάλι του Νικήτα Κακλαμάνη…

πηγή: newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ