Στην Εισαγγελία η δικογραφία για τις συνθήκες των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

0
41

Στην Εισαγγελία διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, στην οποία περιλαμβάνεται και το πόρισμα των ιατροδικαστών που φέρεται να δείχνει ότι τα δύο αδελφάκια από την Πάτρα δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια αλλά είχαν έναν ασφυκτικό θάνατο.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου οι οποίοι είχαν άλλωστε όλο αυτό το διάστημα την εποπτεία, πήραν στα χέρια τους τη δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται εκτός από τις μαρτυρικές καταθέσεις και το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα που μιλά για ασφυκτικό θάνατο της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, αποκλείοντας τα παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι δύο εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου ένα ή περισσότερα πρόσωπα , για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων .

Δικαστικές πηγές εκτιμούν πως, η μητέρα των παιδιών που είναι ήδη προφυλακισμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, πιθανότατα να βρεθεί αντιμέτωπη εκ νέου με τη δικαιοσύνη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ