Στον λόγο για τον οποίο πιστεύει οτι τοποθετήθηκε ο Μάκης Βορίδης στο υπουργείο Εσωτερικών αναφέρθηκε με το «καλημέρα» της τοποθέτησής του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για την αναμόρφωση του ΑΣΕΠ ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή λευτεριά τόσο από την πανδημία, όσο κι από τη νυν κυβέρνηση «που ήρθε ως κυβέρνηση των αρίστων και θα φύγει ως κυβέρνηση των ακρίδων», είπε ως ο κ. Βορίδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικων για να κινητοποιήσει τα εθνικιστικά – ακροδεξιά δίκτυα της Ομογένειας στις επόμενες εκλογές.

«Εσείς μπήκατε υπουργός Εσωτερικών για να ετοιμάσετε τις επόμενες εκλογές, με τη φιλοδοξία ότι κινητοποιώντας τα εθνικιστικά-ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας θα μπορέσετε να επιτύχετε διαφορά επιστολικών ψήφων, που θα επιτρέψει είτε οριακή σας νίκη, είτε την όχι συντριπτική σας ήττα», είπε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε με το γνωστό του ύφος πως «όσα μέτρα και να πάρετε η αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα ναι και ντάλα μεσημέρι», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here