Επιχείρηση-φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ στη Μύκονο: Αντί να συλλάβουν μπράβους και κακοποιούς, έπιασαν τον υπεύθυνο Ασφαλείας της… ΔΟΥ!

0
63

Σε πρωτοφανές φιάσκο για την ΕΛΑΣ πουπλήττει όχι μόνο την εικόνα του Σώματος, αλλά και του ίδιου του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Τάκη Θεοδωρικάκου, εξελίχθηκε χθες το βράδυ η επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας του νησιού (διοικητής Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου Θανάσης Παπάζογλου) και της ειδικής ομάδας του  Τμήματος Εκβιαστών: αντί να συλλάβουν τον υπεύθυνο για (έναν  ακόμα…) ακόμα ξυλοδαρμό, συνέλαβαν… τον υπεύθυνο Ασφαλείας όχι μόνο της ΔΟΥ Μυκόνου, αλλά και όλων των ΔΟΥ των Κυκλάδων κι έναν υπάλληλό του!

Αφού πέρασαν χειροπέδες στους συλληφθέντες -σε δημόσια θέα, κάτι που ρητώς απαγορεύεται από τον νόμο- τους μετέφεραν στο τμήμα, “για διακρίβωση στοιχείων”, για να τους αφήσουν τελικά ελεύθερους μετά από τρεις ώρες.

Έχοντας διαπράξει σωρεία παραβάσεων- σύλληψη ελεγχομένων οι οποίοι επέδειξαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα κατά τη διάρκεια του ελέγχου, όπως ταυτότητες κα-, χρήση χειροπέδων σε δημόσια θέα- οι συμμετέχοντες στην επιχείρηση-φιάσκο αλλά και ο φυσικός προϊστάμενός τους, Θ. Παπάζογλου, οφείλουν-κατ’ αρχάς εξηγήσεις: πώς οργανώθηκε αλλά κυρίως πώς εκτελέσθηκε η συγκεκριμένη επιχείρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ