Ένα έγγραφο – βόμβα το οποίο κατατέθηκε επίσημα στην εξεταστική, «καίει» στην κυριολεξία την κυβέρνηση και προσωπικά τον Στέλιο Πέτσα.

Η συγκεκριμένη επιστολή δόθηκε από τον Γιάννη Ραγκούση στον πρόεδρο της επιτροπής παραλαβής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για το «Μένουμε Σπίτι» Ιορδάνη Γιαμουρίδη.

Ο κ. Γιαμουρίδης εξετάζεται ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή, αναφορικά με την πολυδάπανη καμπάνια και δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη της επιστολής!

Από την επιστολή, η οποία επαναλαμβάνουμε είναι με ψηφιακή υπογραφή του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της διαφημιστικής, Μιχαήλ Γκάλγκου, αποτελεί προφανώς μία διασφάλιση της εταιρείας, διότι αναφέρει σαφώς ότι η επιλογή των ΜΜΕ και των ποσών που έλαβαν, είναι επιλογή της κυβέρνησης και όχι της Initiative!

Ο τρόπος μάλιστα που τούτο διευκρινίζεται εντός της επιστολής, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η εταιρεία αποστασιοποιείται πλήρως από τις σκανδαλώδεις επιλογές και τα σκανδαλώδη ποσά που συνόδευσαν την καμπάνια που έγινε γνωστή ως «λίστα Πέτσα», ακριβώς διότι διέβλεψε τι θα ακολουθήσει.

Το γεγονός ότι ο μάρτυρας δεν γνώριζε την ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής, δείχνει απευθείας τους πολιτικούς προϊσταμένους του. Δηλαδή, τον κ. Πέτσα. Ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, κυρίως δεν έχει αμφισβητήσει την πιστότητα του συγκεκριμένου εγγράφου. Ούτε φυσικά έχει παραθέσει κάποια απάντηση με την οποία να αντικρούει τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται σε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ