Της Κατερίνας Δεβεζιάδου Editor in Chief @Progka.com

Εν μέσω του δεύτερου κύματος κορωναϊού αλλά και του δεύτερου lockdown, ο Δήμος Καλλιθέας αποφάσισε ότι οι δημότες του δεν ξέρουν να φοράνε τη μάσκα τους και γι’ αυτό “ανέθεσε σε Εταιρεία Συμβούλων, έναντι του ποσού των 10.000€, να συντάξει… προδιαγραφές – οδηγίες για «Βήματα Τοποθέτησης και Αφαίρεσης Μάσκας Προσώπου Χειρουργικού Τύπου» και οδηγίες στους εργαζόμενους για την «Απολύμανση Δημοτικών και Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου”, όπως μας ενημερώνει ο κος Κ. Αασκούνης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ” – Κώστας Ασκούνης, με σχετικό δελτίο τύπου.

Ώστε τέτοιοι άσχετοι είμαστε στην Καλλιθέα, ούτε μια μάσκα δεν μπορούμε να βάλουμε σωστά. Όχι, μπράβο, μπράβο στη δημοτική αρχή που εντόπισε το πρόβλημα και έσπευσε να το λύσει!

Και το πράγμα θα ήταν εξωφρενικά γελοίο μόνο, αν δεν υπήρχε το ποσό των 10,000 ευρώ, φυσικά.

Και αφού προσπεράσω το με ποιον τρόπο η Δημοτική Αρχή της Καλλιθέας διαπίστωσε ότι έχουμε ελλείψεις στη χρήση της μάσκας, θα αναρωτηθώ -μαζί με τους αναγνώστες μου φαντάζομαι –

ΠΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ;

Πόσος χρόνος;

Και τελικά, πόσο κοστίζει αυτή η περισπούδαστη και ακριβοθώρητη γνώση;

Να υποθέσω στο You Tube , δεν μπορεί να βρει κανείς αντίστοιχα βίντεο; Όχι, μην το γελάτε, μπορεί στο Δήμο Καλλιθέας να έψαξαν, αλλά δεν βρήκαν οι καημένοι.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτήν την κωμωδία, μόνο ότι υπάρχει ένα αναπάντητο ερώτημα προς τον Δήμο Καλλιθέας και τον Δήμαρχό του: Γιατί δίνετε 10,000 ευρώ σε μια εταιρία Συμβούλων, προκειμένου να εκπονήσει οδηγίες για τη χρήση της μάσκας;

Αναμένουμε την απάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here