Φαίνεται πως αυτές τις μέρες, τα από κοινού συνταγμένα κείμενα είναι δημοφιλή όχι μόνο στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά και στην περιφερειακή διοίκηση.

Έτσι λοιπόν οι δημοτικές παρατάξεις «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ», «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» και «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ», προχώρησαν στην σύνταξη κοινής επιστολής προς τον Δήμαρχο Καλλιθέας, κο Δημήτρη Κάρναβο, με θέμα την επικείμενη τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα με την επιστολή τους οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούν:

Την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο για την πορεία των κρουσμάτων Covid 19 που παρουσιάστηκαν στο κοιμητήριο του Δήμου Καλλιθέας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «13 συμπολίτες μας, όλοι σχετιζόμενοι με το κοιμητήριο, νοσούν, ενώ 4 από αυτούς έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα ζητούν γραπτή εισήγηση του Δήμου με την οποία θα ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο για την πορεία της πανδημίας στην Καλλιθέα αλλά και για τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει ο Δήμος.

Τέλος, επισημαίνουν σε αρκετά οξύ τόνο, την διαφωνία τους με την απόφαση του Δημάρχου να συζητηθεί στα πλαίσια αυτής της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2021. Όπως επισημαίνουν,  πάντοτε ο προϋπολογισμός αποτελεί θέμα ξεχωριστής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, και καταλήγουν ότι αδυνατούν να καταλάβουν γιατί επιχειρείται τώρα να ενσωματωθεί στη θεματολογία μιας άλλης συνεδρίασης, την οποία, όπως χαρακτηριστικά λένε, ο Δήμαρχος έχει ονομάσει «ειδική».

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here