Αδιανόητες δηλώσεις από τον βουλευτή της ΝΔ

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι άκουσαν τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου να κάνει απαράδεκτες δηλώσεις για τις ΜΕΘ, τη στιγμή που οι γιατροί εκπέμπουν SOS τονίζοντας ότι ασθενείς πεθαίνουν επειδή δεν υπάρχουν κρεβάτια σε εντατικές. 

Σε μια προσπάθειά του να αποδομήσει το τεράστιο πρόβλημα και τις ελλείψεις που έχει επιτρέψει η κυβέρνηση, χωρίς να στηρίζει με προσωπικό και ΜΕΘ το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κάνει λόγο για «ψευδοπροβλήματα»!

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού» υποστήριξε επιτιθέμενος σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι πρόκειται για «μαρκετίστικο εύρημα» της αντιπολίτευσης: «Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ». Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι όποιος μπαίνει σε ΜΕΘ θα πεθάνει: «Κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Σαν να τον παραδίδει στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ» δήλωσε ανερυθρίαστα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here