Μια εισήγηση στο Δημοτικό συμβούλιο του αντιδήμαρχου Πολιτισμού & Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Λάζαρου Λασκαρίδη, ήταν αρκετή για να ‘’γελοιοποιήσει’’ τον Δήμαρχο Καλλιθέας και τον δήμο στα social media αφού σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από χθες γίνεται πανικός για την τοποθέτηση καρουζελ σε πλατεία της πόλης ενόψει πανδημίας και ολικού lockdown.

Στο Δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού έφερε προς ψήφιση ανάθεση για μίσθωμα καρουζέλ για τις γιορτές των Χριστουγέννων την στιγμή που λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση μιλούν για lockdown και τις ημέρες των εορτών. Την ώρα που το σύστημα υγείας καταρρέει και οι ΜΕΘ γεμίζουν ασφυκτικά, το δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισε δαπάνη που ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ για ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Ο κ.Λαζαρίδης, από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και φανατικός υποστηρικτής του Άκη Τσοχατζόπουλου, όταν διεκδίκησε την προεδρία του κόμματος, φαίνεται πως είναι στην κυριολεξία εκτός τόπου και χρόνου.

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται πως είναι και ο ‘’γαλάζιος’’ Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, αφου δεν απέσυρε την συγκεκριμένη πρόταση, του αντιδημάρχου του με αποτέλεσμα να έχει ‘’γελοιοποιηθεί’’ όλος ο Δήμος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here