Σε μία σκληρότατη δήλωση προχώρησαν οι δικηγόροι Δημήτρης και Λυδία Τσοβόλα, συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με αφορμή την ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή.

Όπως αναφέρουν στη δήλωσή τους «άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι της σκευωρίας που έστησαν η Ν.Δ. και το Κίνημα Αλλαγής, με τους συνεργούς τους εναντίον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και δημοσιογράφων».

«Οι κατήγοροι και οι συμμέτοχοί τους, μετατρέπονται σε κατηγορούμενους. Γεννιέται όμως το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τους αρμόδιους. Το ελληνικό δημόσιο έκανε αγωγή κατά της NOVARTIS, διεκδικώντας αποζημίωση ή όχι;

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από τότε που η NOVARTIS ομολόγησε τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για τις οποίες οι ΗΠΑ εισέπραξαν πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Παραστάθηκε το Ελληνικό Δημόσιο για την στήριξη των κατηγοριών στις εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις που αφορούν την NOVARTIS, προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, όπως γνωμοδότησε πριν από αρκετούς μήνες η Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;

Αναμένει απαντήσεις ο Ελληνικός λαός» επισημαίνει επίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here